FOTO ⟩ Latvieši izveido unikālu abonēšanas platformu Ukrainas atbalstam (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

Krievijas iebrukums Ukrainā ilgst jau astoto mēnesi. Šobrīd novērojama ziedojumu un palīdzības entuziasma apsīkšana, tomēr atbalsts Ukrainai, tuvojoties gada aukstākajiem mēnešiem, ir svarīgāks kā jebkad. Ar mērķi atvieglot regulāra atbalsta sniegšanu ukraiņiem pēc vairāku mēnešu brīvprātīga darba neatkarīgi strādājošais reklāmas radošais direktors Māris Upenieks un komanda izveidojuši jaunu abonēšanas platformu - "Stopify".

"Prātojot, kā varētu atkal modināt interesi ziedot, radās ideja. Mūsdienās ir tik pašsaprotami abonēt straumēšanas servisus seriālu un filmu laiskai vērošanai – par ciparu pāris kafijas tašu vērtībā. Kā būtu, ja būtu iespējams "abonēt" ko daudz svarīgāku – mūsu kontinenta brīvību un nākotni? Jo tieši pašlaik, arī šajā mirklī, tā reāli izšķiras tur, kaujaslaukā. Un tā diemžēl nav filma," paziņojumā sociālajā tīklā "Facebook" raksta idejas autors Upenieks.

Māris "Stopify" raksturo kā "servisu, kas ļauj "straumēt" nelielu ikmēneša ziedojumu tieši Ukrainas Bruņotajiem spēkiem, tā palīdzot tiem ātrāk izbeigt šo neprātīgo karu!"

Foto: Ekrānuzņēmums no "Stopify" mājaslapas.

Platformas mājaslapā atrodami trīs dažādi abonēšanas veidi - "Stopify Light" par 6,99 eiro,  "Stopify Regular" par 14,99 eiro un "Stopify Bold", kur summu izvēlas abonētājs (15 vai vairāk eiro).

"Vairs nekādu iekšēju šaubu par to, vai tu ziedo pietiekošā apjomā un biežumā. Sajūta, ka dari kaut ko lietas labā, nevis esi tikai pasīvs ziņu skatītājs. Un gandarījums par dalību tik nozīmīga mērķa sasniegšanā – ciparos nenovērtējams," raksta idejas autors.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Stopify" mājaslapas.

Projekts tika realizēts kopā ar "Ziedot.lv" un Ukrainas vēstniecību Latvijā. "Ziedojumus saņems "Ziedot.lv" un rūpēsies, lai savāktie līdzekļi kļūst par taustāmu palīdzību karavīriem. Savukārt Ukrainas vēstniecība Latvijā – regulāri informēs par akūtākajām bruņoto spēku vajadzībām, kā arī palīdzēs sagatavot atskaites par izdarīto," raksta Māris.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Stopify" mājaslapas.

Platformas darbības pirmajās dienās pieteicies 1481 abonents un no 29 valstīm saziedoti vairāk nekā 17 150 eiro, liecina informācija vietnē "stopify.org.ua".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu