"Dažreiz tu guli, kur strādā!" Jaunā realitāte "Twitter" birojos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @evanstnlyjones/"Twitter"

Kāds "Twitter" darbinieks dalījās ar fotogrāfiju, kurā viņa priekšniece redzama guļam uz biroja grīdas tikai dažas dienas pēc tam, kad "Tesla" vadītājs Īlons Masks pārņēma vadību uzņēmumā "Twitter", vēsta medijs "Insider".

Fotogrāfijā sociālo mediju giganta produktu pārvaldības direktore Estere Kraforda redzama guļot uz grīdas guļammaisā ar masku uz acīm.

"Kad tev kaut kas vajadzīgs no sava priekšnieka," trešdien ap plkst. 2 naktī tviterī ierakstīja uzņēmuma "Twitter Spaces" produktu vadītājs Evans Džounss.

Kraforda atbildēja: "Kad tava komanda strādā visu diennakti, lai iekļautos termiņos, dažreiz tu guli, kur tu strādā."

Nav skaidrs, kur tika uzņemta fotogrāfija. Džounsa "Twitter" lapā ir norādīts, ka viņš atrodas Ņujorkā, savukārt Krafordas lapā ir norādīts, ka viņa atrodas Losandželosā. "Twitter" ir biroji visās četrās ASV laika joslās.

Medijs trešdienas, 2. novembra, rītā centās sazināties gan ar Džounsu, gan Krafordu, bet viņi neatbildēja.

Kraforda otrdien, 1. novembrī, Tviterī rakstīja, ka viņa ir "ļoti lepna" par "Twitter" centieniem "ātri pāriet uz citu virzienu un īstenot šo jauno redzējumu".

Kopš Masks pārņēma vadību, "Twitter" darbinieki ir strādājuši daudz ilgāk nekā parasti, jo viņa komanda darbiniekiem uzticēja lielus uzdevumus īsos termiņos. Daži uzņēmuma darbinieki uzskata, ka šie uzdevumi ir Maska komandas pārbaude, lai noskaidrotu, kurš strādā cītīgi, un bažījas, ka viņu darbavietas varētu būt apdraudētas, ņemot vērā atlaišanas draudus.

Iekšējā ziņojumā "Twitter" darbiniekiem, kas strādā pie izmaiņām uzņēmuma verifikācijas procesā, tika teikts, ka "sagaidāms, ka burtiski jāstrādā 24 stundas diennaktī, 7 dienas nedēļā, lai to paveiktu," iepriekš ziņoja "Insider".

CNBC ziņoja, ka "Twitter" vadītāji dažiem darbiniekiem likuši strādāt 12 stundu maiņās septiņas dienas nedēļā, savukārt "The New York Times" ziņoja, ka daži vadītāji piektdienas un sestdienas naktīs gulējuši birojā.

Maska 44 miljardu ASV dolāru vērtā "Twitter" iegāde tika pabeigta pagājušās ceturtdienas, 27. oktobra, vakarā. Tehnoloģiju magnāts pirmo reizi piedāvājās iegādāties platformu aprīlī pēc tam, kad kļuva par uzņēmuma lielāko akcionāru, lai gan dažus mēnešus vēlāk viņš mēģināja atteikties no darījuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu