FOTO ⟩ Tiecoties pēc slavas, talantīgi jaunieši piedalīsies jaunā pašmāju realitātes šovā "TikTok māja" (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Jaunā pašmāju realitātes šovā "The B Team TikTok māja" slavas kāri jaunieši centīsies izzināt, kā kļūt par ietekmīgu influenceri.

Ceturtdien, 3. novembrī, klātesot influenceriem un aktīviem sociālo tīklu lietotājiem, notika iepazīšanās ar šova dalībniekiem.

Foto: Raidījuma "The B Team. TikTok māja" prezentācijas pasākums.

Šobrīd visā pasaulē aizvien populārākas kļūst vietas, kurās vienkopus pulcējas digitālā satura veidotāji. Vienu no tādām "The B Team" ir izveidojusi arī Latvijā sociālo platformu lietotāju vidē atpazīstamā sociālā tīkla "TikTok" satura veidotāja Elīna Pakalne.

Jau kādu laiku Elīna bija vēlējusies izmēģināt influenceru producenta lomu. Draugu pamudināta, viņa nolēma izveidot savu "TikTok" māju, kas arī citiem jauniešiem palīdzētu attīstīt darbību šajā sociālajā tīklā. Lai tā pilnvērtīgi darbotos, nepieciešamie mājas dalībnieki tika meklēti ar realitātes šova palīdzību. No visiem interesentiem, kuri pieteicās startam projektā, tika atlasīti desmit labākie, kas šovā cīnās par iekļūšanu "TikTok" mājā. Šādu iespēju – turpmāk augt kopā ar "The B Team" - iegūs seši jaunieši.

Šovs solās būt košs, mūsdienīgs, jautrs, ar spilgtām emocijām pilns, īss un kodolīgs, tieši tāds kā sociālo tīklu aplikācija. Būs gan smiekli un asaras, gan savstarpēji ķīviņi un aizkulišu sarunas vienam par otru. Šovs piesaistīs ne tikai gados jaunus skatītājus, bet arī ikvienu, kuru interesē viss jaunais un modernais, jo sociālo tīklu platforma TikTok šobrīd ir kas tāds, kam velkama vienlīdzības zīme ar “trendīgs”.

Jauniešu progresu un paveikto vērtēs trīs šova vadītāji. Elīna Pakalne – influencere, uzņēmēja, aktrise. Viņa kopš 16 gadu vecuma savu ikdienu saista ar TikTok platformu. Otra vadītāja lomā iejuties Edgars Bāliņš – komiķis, “Comedy Latvija” vadītājs un dibinātājs, apvienības “Singapūras satīns” dalībnieks, kā arī viens no seriāla "Lielie Muļķi" galveno lomu atveidotājiem. Jauniešu veikumu vērtēs arī Kristaps Zutis – bokseris, uzņēmējs un televīzijas zvaigzne, kurš vada Latvijā populārus šovus. Šajā projektā Kristaps ieņem stingrā pasniedzēja lomu.

Sērijās skatītāji varēs sekot līdzi tam, kā jaunieši tiek galā ar izaicinājumiem, kurus viņiem sagatavojusi Elīna. Lielākoties tie ir cieši saistīti ar influencera dzīvi, un ar Edgara un Kristapa palīdzību viņi izvērtēs, kuri seši ir labākie, pārējos pakāpeniski izbalsojot katras epizodes beigās. Izaicinājumu vidū arī publiska uzstāšanās, uzdevumi, kas pieprasa iziešanu no savas komforta zonas un baiļu pārvarēšanu. Šova laikā varēs sekot līdzi, kā dalībnieki tiek ar to galā un kā konkurences apstākļos veidojas viņu savstarpējā komunikācija, zinot, ka katras epizodes beigās viņiem būs jāizbalso viens no savējiem.

Realitātes šova producents – Kristiāns Alhimionoks. Stilists, producenta palīgs – Aleksejs Stepanovs.

Pirmās divas atlases sērijas, kurās tiek noskaidroti šova dalībnieki, izklaides platformā Tet TV+ var skatīties jau tagad. Pēc tam katru ceturtdienu būs pieejama viena jauna sērija.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu