VIDEO ⟩ Izmēram nav nozīmes - UFC sieviešu vieglākā svara cīkstone paceļ smagsvaru milzi Ngannu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

UFC smagā svara divīzijas cīkstonis Fransiss Ngannu savā "Twitter" kontā publiskojis video, kurā redzams, ka viņu paceļ bijusī sieviešu vieglākā svara čempione Veili Ženga.

UFC zvaigzne Fransiss Ngannu turpina atlabt no ceļgala operācijas, kā rezultātā viņš oktagonā nav devies jau vairāk nekā pusgadu. Cīkstonis gan regulāri publisko attēlus un video, kuros redzams kopā ar citiem amata brāļiem.

Nesen publiskotajā video redzams, ka Ngannu ir vienā treniņu zālē ar bijušo sieviešu vieglākā svara čempioni, ķīnieti Veili Žengu, kas augumā raženo cīkstoni nolēma pacelt.

"Nespēju noticēt. ka Veili Ženga mani pacēla tā, it kā es nesvērtu 293 mārciņas (132,9 kilogrami). Es negribēju lai viņa to dara, jo baidījos, ka viņa savainos muguru. Centos viņai to paskaidrot, un nākamajā mirklī jau biju pacelts gaisā," rakstīja Ngannu, uzsverot amata māsas spēku attiecībā pret viņas augumu.

Ngannu savā līdz šim pēdējā UFC cīņā pēc tiesnešu lēmuma pieveica Sirilu Gānu, aizstāvot smagā svara čempiona titulu. Savukārt Ženga 12. jūnijā ar brutālu nokautu "pensijā" aizsūtīja MMA leģendu Joannu Jendžeičiku. Jau 13. novembrī Ženga cīnīsies par Kalrai Esparzai piederošo 52,2 kilogramu divīzijas čempiones jostu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu