VIDEO ⟩ "TikTok" sensācija - sieviete šausmās, jo netiek vaļā no mākslīgā tetovējuma (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Var gadīties, ka Halovīnā sanāk izjokot pašam sevi. Populārajā vietnē "TikTok" lielu uzmanību izpelnījies video, kur kāda sieviete piedzīvojusi pavisam nelāgu misēkli. 

46 gadus veca sieviete šogad nolēma Halovīnā pārtapt par traku klaunu ar biedējošiem zobiem. Viņa uz sejas un pieres uzlīmēja mākslīgos tetovējumus. Ātri vien viņa nožēloja savu lēmumu, jo nespēja to nomazgāt.

Sieviete savu negadījumu publicēja populārajā vietnē "Tik Tok", un tas dažu dienu laikā šis video ir skatīts jau vairāk nekā miljons reižu.

Publicētajā video sieviete stāsta, ka nolēmusi mazliet papriecāties Halovīnā, tāpēc nolēmusi izmantot mākslīgos tetovējumus, kurus uzlīmēja ne tikai sev uz sejas un pieres, bet ar tiem izrotāja arī savas septiņus gadus vecās mazmeitas seju.

Viņa nezināja, kur ir iekūlusies, līdz mirklim, kad saņēma zvanu no meitas, kura apvaicājās, vai viņai ir izdevies tikt vaļā no tetovējuma. Tajā mirklī sieviete devās uz vannasistabu, paņēma sūklīti un sāka cīņu ar tetovējumiem. Atklāsmes mirklis, ka šis, iespējams, ir bijis sliktākais lēmums viņas dzīvē, nebija ilgi jāgaida.

Visu šo situāciju padarīja amizantāku tas, ka viņai nākamajā dienā bija paredzētas vairākas sapulces.

Noskaties video:

@alliwanttodoismile Replying to @scot hancox ♬ original sound - Elizabeth Rose

Šis tomēr ir stāsts ar laimīgām beigām - pēc dažādu lietotāju ieteikumiem viņai izdevās atbrīvoties no tetovējuma.

@alliwanttodoismile Replying to @Bassett_mum ♬ original sound - Elizabeth Rose
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu