Šmita produktīvais sniegums palīdz "Žalgiris" izcīnīt uzvaru ULEB Eirolīgā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rolands Šmits
Rolands Šmits Foto: Twitter: @bczalgiris

Latvijas basketbolists Rolands Šmits piektdien ULEB Eirolīgas mačā guva 14 punktus un palīdzēja Kauņas "Žalgiris" atspēlēties no 20 punktu deficīta, izcīnot trešo panākumu.

"Žalgiris" savā laukumā ar rezultātu 88:81 (13:25, 19:19, 22:17, 34:20 pārspēja Berlīnes "Alba".

Šmits laukumā bija 25 minūtes un divas sekundes, kuru laikā spēja realizēt četrus no sešiem divu punktu metieniem un divus no četriem tālmetieniem. Viņš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, vienu reizi rezultatīvi piespēlēja, pārtvēra vienu piespēli, pieļāva divas kļūdas, divas reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un noslēdza maču ar efektivitātes koeficientu 17.

Kauņas vienības panākumu nodrošināja Edgars Ulanovs, kurš guva četrus no pieciem tālmetieniem un kopā sakrāja 21 punktu. Vēl 15 punktus, realizējot piecus no astoņiem tālmetieniem, pievienoja Kīnans Evanss, bet 14 punktus guva Igns Brazdeiķis.

Berlīniešu rindās ar 14 punktiem izcēlās Džeilīns Smits, kamēr Tamirs Blats izcēlās ar 12 punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Kauņas vienība ar trīs uzvarām sešās spēlēs ieņem 11.vietu.

Arī šajā sezonā Eirolīgā spēlē 18 komandas, kuras aizvada divu apļu turnīru, labākajām astoņām iekļūstot izslēgšanas turnīrā.

Iepriekšējā sezonā par čempioni tika kronēta Stambulas "Anadolu Efes", kas finālcīņā Belgradā ar 58:57 uzveica Madrides "Real", turnīrā uzvarot otro sezonu pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu