VIDEO ⟩ Rīgā iedzīvotājs izdomājis veidu, kā nodrošināt sev stāvvietu uz Krāsotāju ielas visu laiku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Rīgā, Krāsotāju ielā, kur, pēc vietējo teiktā, "praktiski nav iespējams noparkoties", kāds uzņēmīgs iedzīvotājs izdomājis veidu, kā nodrošināt sev stāvvietu uz ielas visu laiku, vēsta raidījums "4. studija".

Normunds ir sašutis par to, ka kāda nama iemītnieks uz ielas iezīmējis baltas svītras, kur novietot tikai savu auto, bet, ja to dara kāds cits, tad logā tiek ielikta zīmīte, ir sašutis.

Viņš ir pilnīgi pārliecināts, ka baltās robežzīmes kāds uzkrāsojis patvaļīgi, nesaskaņojot ar Rīgas domes Satiksmes departamentu, kas atbildīgs par stāvvietām.

Jau vairākas reizes Normunds, kurš šad tad savu auto novieto, pārkāpjot iezīmētās līnijas, ir saņēmis brīdinājumu no nezināmas personas: "Lūdzu iespējami ātri pārvietojiet transporta līdzekli stāvēšanai atbilstīgi Ministru kabineta satiksmes noteikumu prasībām, tostarp ievērojot nepārtrauktu līniju, kas sadala transportlīdzekļu stāvvietu robežas."

Brīdinājuma zīmītes uzlicējs gan nav rēķinājies ar faktu, ka pašrocīgi, pēc savas gribas nemaz nedrīkst uz ielas vienkārši uzvilkt līnijas, lai pašam būtu ērtāk un visus pārējos varētu padzīt no šīs vietas.

Rīgas domes (RD) Satiksmes departamenta biroja vadītājs Jānis Vaivods saka: "Izskatās, ka šeit ir uzdarbojušies vietējie iedzīvotāji un veikuši patvaļīgu un administratīvi sodāmu darbību – veikuši ceļu horizontālo apzīmējumu uzklāšanu neatbilstoši ceļu satiksmes organizācijas shēmai."

Arī pašvaldības policija konstatēja, ka šīs līnijas tomēr nav krāsojušas par Rīgas ielām atbildīgās personas.

Video: "4. studijas" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu