"Andele Mandele" īpašniece Līva Jaunozola nopirkusi Lielauces pili (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Līva Jaunozola
Līva Jaunozola Foto: LETA

2. novembrī Latvijas Biozinātņu un tehnoloģiju universitātē, Jelgavā, notika Lielauces pils izsole, kurā piedalījās divi pretendenti. Pēc cenas paaugstināšanas virs sākuma cenas palika vienīgais pretendents – SIA "Mudia", kura pili nopirka par 300 240 eiro, vēstīts mājaslapā "Lielauce.lv"

SIA "Mudia" vienīgā īpašniece ir latviešu uzņēmēja Līva Jaunozola, kurai kopumā pieder 12 dažādi uzņēmumi. Pazīstamākas no tiem ir "Andele Mandele", un pasākumu organizētājs "Pērļu medības", bet visvairāk Līva Jaunozola darbojas nekustamo īpašumu biznesā.

Uzņēmējas ģimenei ir pieredze Ziemupes muižas apsaimniekošanā Pāvilostā. Lielaucniekus visvairāk interesē, kādi uzņēmējas plāni attiecībā uz pili. Uzņēmuma pārstāvis nebija pilnvarots tos atklāt, tāpēc vairāk vēstīsim pēc sazināšanās ar pašu uzņēmēju.

Zināms ir tikai tas, ka nākamais uzņēmuma solis būs muižas teritorijas un parka iegāde un tad – pils novērtējums, lai izveidotu darāmo darbu sarakstu.

Mājaslapā vēstīts, ka Lielauces pils izsole 22. septembrī Jelgavas pilī nenotika, jo vienīgajam pretendentam (SIA "Mudia"), kas pieteicās, nebija sakārtoti nepieciešamie dokumenti.

Objektā ietilpst Lielauces pils 2269 kvadrātmetru platībā, šķūnis 38 kvadrātmetru platībā un garāža-darbnīca 59,9 kvadrātmetru platībā. Objekta nosacītā sākuma cena bija 280 200 eiro. Izsoles solis 10 020 eiro.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu