Rebela Vilsone noliedz baumas par saderināšanos ar latviešu mīļoto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Izdevums "Page Six" piektdien, 4. novembrī, publicēja savā rīcība nonākušu informāciju, ka austrāliešu aktrise un komiķe Rebela Vilsone pēc septiņu mēnešu ilgas kopābūšanas saderinājusies ar savu mīļoto - latviešu dizaineri Ramonu Agrumu. Vēlāk pati Vilsone šīs baumas noliedza. 

Kā vēstīja izdevums, bildinājums noticis jau pirms dažām nedēļām, taču par to kļuvis zināms pēc Halovīna ballītes, kur viņas pašas to esot atklājušas citiem. Abām pirkstā arī esot bijis arī saderināšanās gredzens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ramona Agruma (@ramonaagruma)

Vilsone pati gan vēlāk šī ziņas noliedza, publicējot "Instagram" īso stāstu, kurā rakstīja: "Paldies par labajiem vēlējumiem, bet mēs neesam saderinājušās."

Foto: Ekrānuzņēmums

Vilsone par attiecībām ar modes dizaineri Ramonu Agrumu paziņoja 9. jūnijā, savā "Instagram" publicējot fotogrāfiju, pie kuras rakstīts: "Man šķita, ka es meklēju Disneja princi... Bet varbūt tas, ko man patiesībā vajadzēja visu šo laiku, bija Dinseja princese."

Rebelu un Ramonu iepazīstināja kopīgi draugi, un starp viņām teju nekavējoties uzplauka romantiskas jūtas.

Vilsones mīļotā sieviete dzīvo Losandželosā un ir apģērbu zīmola "Lemon Ve Limon" radītāja, kā arī juvelierizstrādājumu un pulksteņu zīmola "Bee Goddess" vēstnese. Viņas tēvs ir uzņēmējs un latviešu politiķis Armands Agrums.

Agrums 2018. gadā Saeimas vēlēšanās bija partiju apvienības LSDSP/KDS/GKL līderis. Viņam bija pirmais numurs apvienības Rīgas sarakstā, un kopā viņš saņēma 397 vēlētāju balsis. Lieki teikt, ka ar to bija daudz par maz, lai tiktu pie kārotā deputāta amata.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu