FOTO ⟩ Izbalsošanas rezultāti nosaka, kuri seši pāri turpina dalību šovā "Dejo ar zvaigzni"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

"Dejo ar zvaigzni" dalībnieki skatītājus šonedēļ pārsteidza ar dejām pie slavenu un visiem labi pazīstamu pasaules hitu mūzikas. Vakara noslēgumā, kā ierasts, pāris, kas saņēma zemāko žūrijas vērtējumu un skatītāju atbalstu, šovu pameta.

Skatītāju simpātiju balvu šonedēļ ieguva grupas "Citi zēni" līderis Jānis Pētersons un dejotāja Olena Čerekova.

Visaugstāko žūrijas vērtējumu saņēma divi pāri - Jānis Pētersons ar deju partneri Olenu un Kašers ar savu partneri Paulu. Viszemāko žūrijas vērtējumu saņēma Mārcis ar partneri Esteri. 

Žūrija un skatītāji lēma, ka šovu pamet Mārcis Auziņš un Estere Beatrise Klapere.

Maksims un Liza dejoja sambu ikoniskās filmas "Netīrās dejas" mūzikas pavadījumā, skatītājiem bija iespēja redzēt visleģendārāko no visām šīs filmas dejām. Mārcis un Estere dejoja lēno valsi Eda Šīrana mūzikas pavadījumā.

Kašers un Paula dejoja rumbu Vitnijas Hjūstones mūzikas pavadījumā, kurā bija iepīts stāsts par to, ka nekas uz šīs zemes nav nejaušība, arī cilvēki, kuri ienāk mūsu dzīvēs.

Jānis un Olena pārsteidza ar tango Maikla Džeksona dziesmas pavadījumā. Bet Aminata un Maks dejoja kvikstepu, skatītājus ievedot džeza kluba atmosfērā.

Elīna un Marts dejoja džaivu, un skatītājiem bija iespēja redzēt brīnumainas pārvērtības viņu izskatā, jo Elīna un Marts izdejoja džaiva vēsturisko attīstību – būs gan mūzikas maiņa, gan arī tērpu maiņa. Savukārt Rūta un Viktors dejoja lēno valsi, skatītājus iepriecinot ar vienkārši skaistu deju.

Foto: Krāšņākie šova "Dejo ar zvaigzni" mirkļi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu