FOTO ⟩ Iepazīsties tuvāk ar "Boksa akadēmijas 2" brašuļiem (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Lauris Aizupietis

Nākamās paaudzes televīzijas Go3 jau var sekot līdzi oriģinālšovam "Boksa akadēmija 2". Jau pirmajās divās sērijās noskaidroti 15 dalībnieki, kuri dosies uz treniņnometni, lai izaicinošos apstākļos gatavotos lielajam finālam. Likmes ir augstas – četri spēcīgākie bokseri no Latvijas stāsies pretī jaudīgākajiem vīriem no Lietuvas "Bokso akademija".

"Boksa akadēmija 2" mentori Kristaps Zutis un Kaspars Kambala atzina, ka šogad esot bijis grūtāk izvēlēties, jo kopējais atlases dalībnieku sagatavotības līmenis ir audzis un daudzi ir iemēģinājuši roku kādā no cīņas sporta veidiem. Arī likmes ir augušas – bokseriem finālā būs jāaizstāv Latvijas gods pret sīkstajiem lietuviešiem. Piedāvājam iepazīties ar 15 brašuļiem, kas gatavi doties ringā un pierādīt sevi.

Ričards Ozols (22 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Ričards ir cūkkopis, kuram fizisks darbs un cīņas sports nav svešs – viņam ir salīdzinoši liela pieredze jauktajā cīņas mākslā jeb MMA. Arī “Boksa akadēmija” viņa dzīvē nav jaunums, jo viņš piedalījās pirmās sezonas atlasē, kur iekļuva otrajā kārtā, taču līdz nometnei viņam nedaudz pietrūka. Šoreiz Ričards ir apņēmības pilns doties līdz galam. Abstrahējoties no sporta, ikdienā vienmēr spēj rast vietu humoram.

Daniels Kleimarans (18 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Lai arī ļoti jauns, Daniels uz pārējo dalībnieku fona izceļas ar visai lielu pieredzi boksā. Kā viņš pats uzsver, bokss viņa dzīvē ieņem ļoti nozīmīgu lomu. Viņš pats ir lieliskā fiziskajā kondīcijā, ko šova gaitā mēģinās izmantot kā vienu no saviem galvenajiem trumpjiem.

Ričards Zariņš (18 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Gados jaunajam studentam Ričardam ir laba pieredze sportā – nodarbojies ar galda tenisu, basketbolu, kikboksu, kā arī pēdējā laikā apmeklējis boksa treniņus. Lai arī kluss un kautrīgs, mērķtiecīgi virzās savu mērķu virzienā bez liekas izrādīšanās. Viņa daudzveidīgā pieredze dažādos sporta veidos var kalpot par lielisku priekšrocību pret citiem dalībniekiem.

Rihards Sniegs (30 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Rihards Latvijā plašāku atpazīstamību iemantojis kā pasākumu un raidījumu vadītājs. Atraktīvs un ar labu humora izjūtu. Iepriekš nodarbojies ar dažādiem sporta veidiem, bet bokss viņa dzīvē nekad nav spēlējis lielu lomu. Tagad viņš nolēmis iemācīties sevi aizstāvēt un uzlabot fizisko formu. Vai bokss būs viens no viņa vairākiem talantiem?

Oskars Neilands (29 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Sports vienmēr ir bijusi nozīmīga Oskara dzīves sastāvdaļa. Nodarbojies ar futbolu un hokeju, kā arī apguvis boksa pamatus, ko turpina izkopt. Labprāt iesaistās dažādās avantūrās un uzņemas riskus, nebaidoties iemēģināt roku arī ekstrēmās aktivitātēs. Viņa maizes darbs ir zvejniecība, ko viņš uzskata arī par savu sirdsdarbu.

Oskars Trošins (31 gads)

Foto: Lauris Aizupietis

Oskars ar sportu nodarbojas visu dzīvi. Bērnībā trenējies tekvondo un volejbolu, savukārt pēdējā laikā aizrāvies ar jaukto cīņu mākslu un boksu. Viņa vecākais brālis Igors kļuva par vienu no "Boksa akadēmijas" pirmās sezonas uzvarētājiem, līdz ar to Oskaram ir no kā aizgūt labu padomu. Ass, tiešs un ar sarkasmu apveltīts, taču draudzīgs.

Pēteris Zustrups (37 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Nodarbojas ar boksu hobija līmenī. Mērķtiecīgs, aktīvs un uz piedzīvojumiem kārs. Atvērta personība, kas labprāt iesaistās sarunās un izmet kādu joku. Skatītājiem būs iespēja novērtēt, vai šīs īpašības palīdz boksa ringā.

Dāvis Ābele (27 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Arī Dāvim sports vienmēr ir bijusi svarīga dzīves sastāvdaļa. Guvis nelielu pieredzi arī jaukto cīņu mākslā un kikboksā. Ir gatavs sevi ieguldīt un attīstīt savas prasmes, lai cīnītos par uzvaru.

Arnolds Strazdiņš (23 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Apgūst boksa prasmes jau no 14 gadu vecuma, piedalījies arī dažās amatieru sacensībās. Kādā brīdī pārstājis nodarboties ar boksu un vairāk pievērsies treniņiem svaru zālē. Viens no viņa galvenajiem ieročiem noteikti ir harisma, atraktivitāte un drosme stāties pretī izaicinājumiem.

Sergejs Andersons (22 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Sergejs, kurš atlasē piedalījās kopā ar tēvu, ir ļoti labā fiziskajā formā, kur nopelni ir crossfit nodarbībām. Uzticams, disciplinēts un spēcīgs dalībnieks, kas īpaši neizcelsies, taču mērķtiecīgi un pacietīgi virzīsies savu mērķu virzienā.

Mārtiņš Sabulis (37 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Pieredzējušākais otrās sezonas dalībnieks, kurš divus gadus apguvis jaukto cīņu mākslu Nīderlandē. Asprātīgs un ar pašironiju apveltīts dalībnieks, kurš centīsies pierādīt, ka pieredze ir svarīgāks rīks par jaunības maksimālismu.

Ivo Malecs (30 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Ivo pieredze cīņas sporta veidos ir ļoti ievērojama. Desmit gadus nodarbojies ar tekvondo (ieguvis arī melno jostu), trīs gadus apguvis kikboksa prasmes un sešus mēnešus trenējies džiu džitsu. Viens no viņa galvenajiem hobijiem ir meditēšana. Iepazīstoties ar viņa prasmju aprakstu, rodas iespaids par bīstamu pretinieku, lai arī dzīvē ir inteliģents, ļoti mierīgs un līdzsvarots cilvēks.

Juris Irbe (29 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Arī Juris nesūdzas par sporta trūkumu dzīvē – hobija līmenī spēlējis basketbolu, nodarbojies ar motokrosu, kā arī piedalījies boksa grupu treniņos. Jau pirmajās šova sērijās skatītāji un pārējie dalībnieki pārliecinājās par viņa samtaino balsi un operdziedātāja talantiem. Apveltīts ar labu humoru, kā arī emocionāls un atvērts par savām izjūtām. Vai ar šādām rakstura iezīmēm viņš iederēsies izaicinošajā boksa vidē?

Roberts Lauva (26 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Roberts no 14 gadiem nodarbojas ar džudo, kā arī ir C kategorijas fitnesa treneris, līdz ar to ir viens no fiziski sagatavotākajiem dalībniekiem. Nesen aizrāvies arī ar boksu. Pēc rakstura ir mērķtiecīgs un uzstājīgs.

Arnis Kvietkausks (33 gadi)

Foto: Lauris Aizupietis

Daudzveidīgs sporta entuziasts, kurš nodarbojies ar futbolu, hokeju, crossfit un citiem sporta veidiem. 2011. gadā piedalījās Eiropas svarcelšanas čempionātā, kur ieguva trešo vietu. Skaļš, atraktīvs un vienmēr gatavs iesaistīties sarunās.

"Boksa akadēmija 2" dalībnieku sekmēm var sekot līdzi nākamās paaudzes televīzijā Go3, kur katru piektdienu tiek pievienotas jaunas sērijas.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu