"Mans tusiņa murgs." Olga Kambala neapmierināta kāzu afterītī (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ olgakambala

Joprojām TV šovā "Slavenības. Bez filtra" var vērot Olgas un Kaspara Kambalas atskatu uz abu lielo dienu. Oficiālā daļa noslēgusies, laiks ballītei. 

Olgas un Kaspara Kambalu kāzu afterīti valdīja līksmība - dziesmas, dejas un muzikāli priekšnesumi. Ballītē gan bija paredzēta arī Verkas Serdjučkas uzstāšanās, taču viņa tomēr neieradās, tāpat kā Kambalu draugs, kurš Serdjučkas priekšnesumu bija solījis dāvanā. Tā vietā visus priecēja repera "morgernšterna" priekšnesums, par ko Olgai ir savs viedoklis, un ne tas pozitīvākais.

Foto: Ekrānuzņēmums no "Slavenības. Bez Filtra"

"Cilvēks ar lelles galvu. Mans tusiņa murgs. Nekad dzīvē sev neaicinātu. Es ļoti bieži redzu šādas reklāmas soctīklos un pie sevis nodomāju - nemūžam! Un te pēkšņi Morgernšterna galva ierodas manās kāzās." 

Tomēr Olgu šajā vakarā sajūsmināja "Led Dance Show" dejotāju priekšnesumi, kurus viņa īpaši gaidījusi. 

Foto: Ekrānuzņēmums no "Slavenības. Bez Filtra"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Kambalas gredzenus mija pirms gada, kovidlaikā, kad vērienīgas svinības nebija iespējamas, tāpēc laulību ceremonija notika intīmā divvientulībā - Jūrmalas dzimtsarakstu nodaļā. Tas bija iemesls tam, kāpēc Kambalas nolēma 28. oktobrī vēlreiz viens otram teikt jāvārdu dieva un draugu priekšā.

Foto: Kambalu šikās kāzas.

Olga ar Kasparu Kambalu romantiskas attiecības sāka 2020. gadā.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu