FOTO ⟩ Bagāts dara, kā grib, - kā izskatās miljards dolāru vērtais kruīza kuģis, uz kura PK laikā dzīvos Anglijas futbolistu otrās puses?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Nav šaubu, ka Katarā gaidāmā Pasaules kausa (PK) izcīņa futbolā būs caurvīta ar augsta profila viesiem un luksusa objektiem. Viens no tiem ir miljards ASV dolāru vērtais kruīza kuģis "MSC World Europa".

Jau 20. novembrī tiks aizvadīts pirmais PK mačs, kurā savā starpā tiksies Kataras un Ekvadoras futbolisti. Viens no iespaidīgākajiem turnīra objektiem pavisam noteikti būs "MSC World Europa", uz kura čempionāta laikā mitināsies Anglijas futbola izlases spēlētāju otrās pusītes.

Ārzemju mediji ziņo, ka kuģis var uzņemt kopumā 6792 viesus un viena diennakts uz tā izmaksā līdz pat 6800 eiro. Ekstravagantajā kuģī izklaides iespēju, protams, netrūkst. Lai gan futbolistu sievas turnīra laikā uzturēsies uz šī kuģa, Anglijas izlases stūrmanis Gerets Sautgeits savus vīrus no tā turēs pa gabalu.

Uz kruīza kuģa atrodami kopumā 32 dažādi restorāni, kā arī iespaidīgs, 75 metrus garš slidkalniņš. Tās, protams, ir tikai dažas no ekstrām, kuras varēs baudīt izsmalcinātā kuģa viesi.

Kā jau minēts, Anglijas futbolistiem tas viss ies secen, jo viņi dzīvos speciāli izveidotā burbulī. Ņemot vērā, ka Anglija tomēr ir viena no turnīra favorītēm, nevar izslēgt iespēju, ka angļu futbolisti iekļūs izslēgšanas spēlēs un tajās aizcīnīsies visnotaļ tālu. Tas, savukārt, nozīmē, ka dāmām būs iespēja ilgāk izbaudīt izsmalcinātā kruīza kuģa piedāvātās ekstras.

Katarā notiekošais PK norisināsies no 20. novembra līdz 18. decembrim.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu