"Auto tika pilnībā iznīcināts." Jānis Stībelis stāsta par reiz piedzīvoto autoavāriju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ janisstibelis

Dziedātājs Jānis Stībelis "Youtube" šovā "Braucam?!" atklāj, ka reiz piedzīvojis nopietnu autoavāriju, kā rezultātā viņa tēvs palicis bez automašīnas.

"Auto tika pilnībā iznīcināts," atceras Jānis. Viņš arī norāda – tētis nekādi nav viņu strostējis par notikušo. "Tik noteica, ka paldies dievam – man pašam viss ir kārtībā. Dzelži ir dzelži. Dažreiz pēc avārijas spēkratu var vēl mēģināt remontēt, bet šis nebija tas gadījums." 

Runājot par saviem pārvietošanās paradumiem, dziedātājs norāda, ka ikdienā pārvietojas ar automašīnu, taču par gana labu un ērtu pārvietošanās līdzekli mūziķis atzīst arī velosipēdu. Dažreiz viņš nesmādē arī taksometra pakalpojumus. "Man patīk, ja gadās pļāpīgs šoferis. Pats arī esmu runātīgs, tāpēc tad pārbrauciena laikā varam apspriest sociālpolitiskas norises Latvijā un pasaulē. Tāpat taksometra vadītāji ir labi informēti par dažādām jaunām atpūtas iespējām Rīgā, piemēram, kur atvērts kāds labs restorāns," novērojis Jānis.

Radio Latviešu Hiti "Youtube" izklaidējoši muzikāls šovs "Braucam?!" turpmāk katru pirmdienu kopā ar dziedātāju KATO piedāvās sarunas ar Latvijā populāriem un pazīstamiem cilvēkiem, Latvijas apceļošanu, humoristiskus uzdevumus, pozitīvas emocijas, smieklus un iedvesmojošus stāstus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu