Pirms septiņiem gadiem Īrijā bezvēsts pazuda grūtniece no Latvijas. Zināma jauna informācija

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Oleksandr Berezko/Shutterstock

Organizētās noziedzīgās grupas locekļi ir saukti pie atbildības par Īrijas pilsoņa Viljama Mogena un viņa draudzenes Anastasijas (Annas) Varslavānes no Latvijas dubultslepkavību, vēsta ārvalstu mediji.

Viljams un Anastasija, kura bija stāvoklī, pēdējo reizi dzīvi tika redzēti īpašumā, kas pieder noziedzniekam Korneliusam Praisam. 2015. gada 14. aprīlī viņi pazuda.

Policijai Īrijā ir aizdomas, ka banda abus nolaupīja un noslepkavoja. Mirstīgās atliekas nav atrastas.

Ir versija, ka Viljams un Anastasija gatavojās pamest Praisam piederošo ēku, bet tikuši nogalināti. Drohedas mafijas bosa Ovena Magvaira un Praisa līdzgaitnieki līdz šim tika turēti aizdomās par Viljama un Anastasijas slepkavību.

Kāds Gardas vadošais detektīvs noziedznieku bandu atzinis par vainīgiem dubultslepkavības pastrādāšanā, lai aizsargātu savu narkotiku izplatīšanas biznesu.

"Gan Viljams, gan Anastasija pēdējo reizi tika redzēti dzīvi Praisa kungam piederošā īpašumā," piebilda Gardas vadošais detektīvs.

Līdz šim par Viljama un Anastasijas slepkavībām ir arestēti un nopratināti pieci cilvēki, tostarp kāda sieviete, taču nevienam vēl nav izvirzītas apsūdzības viņu slepkavībās.

Praiss un viņa līdzgaitnieki ir galvenie aizdomās turētie vēl neatklātās slepkavības lietā.

2015. gadā vēstījām, ka Viljama vecāki žurnālistiem sacīja, ka viņu dēls "nav noziedznieks" un viņa draudzene, kura tika dēvēta par Annu, ir nevainīga meitene, kurai nav tuvinieku šajā valstī. Meitenes radinieki lūdza jebkādu informāciju.

Neilgi pēc slepkavībām tika ziņots, ka Garda izmeklē pāra pazušanas saistību ar kriminālu grupējumu, kurš darbojas Gormenstonas apkaimē.

Īrijas policija norāda, ka Mogenam bija narkotiku problēmas, bet viņš nebija iesaistīts nopietnos noziegumos. Likumsargi ir apstiprinājuši, ka viņš bijis saistīts ar kriminālā grupējuma vadoni un varēja zināt par iepriekš veiktu nopietnu noziegumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu