FOTO Velsas princis un princese pārkāpj karalisko protokolu un liek faniem apraudāties aiz laimes

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters / Scanpix

Velsas princis Viljams un princese Ketrīna pārkāpuši karalisko protokolu - viesojoties Skarboroli, viņi negaidīti piekrituši uzņemt pašbildes ar faniem.

Viesojoties Skarboro, Velsas princis un princese pārkāpa karalisko protokolu un ļāva faniem uzņemt selfijus ar sevi.

Viens no faniem Džeimijs Vinspīrs sociālajā tīklā Instagram ievietoja fotogrāfijas ar Keitu un Viljamu, sakot, ka ir "ļoti sajūsmināts" par viņu satikšanos un ka "raud aiz laimes". 

Foto: Jamie Winspear/ Instagram

Cita karaliskā fane Stefānija Gārneta publicēja pašbildi ar princi Viljamu un uzrakstīja "Omg", kam sekoja šokēta sejas emocijzīme.

Foto: Stephanie Garnett/ Instagram

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka septembrī Lielbritānijas karalis Čārlzs III deva Kornvolas Kembridžas hercogiem jaunus titulus - viņi manto Velsas prinča un princeses godu. Par šo jaunumu viņš paziņoja savā pirmajā oficiālajā runā televīzijā.

Velsas princis, atšķirībā no Kornvolas hercoga titula, nav tituls, ko princis Viljams pēc savas vecmāmiņas, karalienes Elizabetes II automātiski manto. To piešķir suverēns. Pats karalis Čārlzs III saņēma Velsas prinča titulu tikai deviņu gadu vecumā no savas mātes.

Velsas prinča titulu parasti piešķir vīriešu kārtas mantiniekam. Edvardam VIII piederēja tituls lielāko savas dzīves daļu, pirms viņš kāpa tronī un pēc tam dažu mēnešu laikā atteicās no tā.

Princis Viljams un Keita abi ir 40 gadus veci, pazīstami ar Kembridžas hercoga un hercogienes tituliem. Šos titulus viņiem 2011. gada aprīļa kāzu dienā piešķīra karaliene, Viljama vecmāmiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu