VIDEO ⟩ "Ko Džokoviča komanda slēpj?" Popularitāti guvis video, kurā mača laikā aizdomīgi tiek atjaukts tenisista dzēriens

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Novaks Džokovičs
Novaks Džokovičs Foto: SIPA/Scanpix

Internetā plašu lietotāju uzmanību izpelnījies video no Parīzes "Masters" turnīra, kurā Novaka Džokoviča apkalpojošais personāls visai aizdomīgi sajauc tenisista dzērienu.

Parīzes turnīra finālā Džokovičs negaidīti piekāpās (6-3, 3-6, 5-7) 19 gadus vecajam dāņu tenisistam Holgeram Rūnem.

Tomēr faktu, ka Rūne pārspēja vienu no planētas stiprākajiem tenisistiem, ātri vien aizēnoja kāds fana video, kurā redzams, kā Džokoviča apkalpojošais personāls ļoti aizdomīgi sajauc sportista dzērienu. 

Video redzams, ka viens vīrietis no Džokoviča komandas jauc viņa dzērienu, kamēr pārējie kolēģi cenšas aizsegt skatu uz to. Video 26. sekundē redzams, ka viens no vīriešiem, ieraugot kameras, kolēģim speciāli liek pieliekties.

Interneta lietotāju domas par šo video atšķiras, kamēr daļa uzskata, ka video redzētā rīcība ir patiesi aizdomīga, citi norāda uz to, ka tāda kalibra tenisists neriskētu kaut ko neatļautu lietot kameru priekšā.

"Jā, labākais tenisists vēsturē, lieto neatļautās vielas tūkstošiem cilvēku un TV kameru priekšā!" ar sarkasmu izteicās kāds lietotājs.

Citi "Twitter" lietotāji uzsvēra, ka augstākās raudzes sportisti vēlas noslēpt pēc iespējas vairāk, lai konkurenti neredzētu viņu rutīnu. Tāpat bieži vien redzams, ka sportisti aizsedz muti, lai viņu teikto pēcāk nevarētu nolasīt no viņu lūpām.

Pazīstamais tenisa žurnālists Bens Rotenbergs norādījis, ka šādās situācijās vajadzētu būt daudz lielākai caurspīdībai.

"Es allaž esmu domājis, ka mums vajadzīga lielāka caurspīdība jautājumā par substancēm, ko tenisisti uzņem spēles laikā. Tiesa, retu reizi esmu nodomājis, ka kaut kas nav kārtībā. Bet, sasodīts, ķermeņu valoda šajā video ir ļoti neparasta. Ko Džokoviča komanda slēpj? Manuprāt, apkārtējiem vajadzētu zināt, ko viņš iedzēra. Sacensību laikā nevajadzētu lietot slēpjamas substances," savā "Twitter" kontā rakstīja Rotenbergs.

Džokovičs šā gada sākumā bija Covid-19 skandāla epicentrā. Viņš nav vakcinējies pret Covid-19, bet janvārī tik un tā devās uz Austrāliju, lai startētu "Grand Slam" turnīrā. Austrālijā Covid-19 politika ir ļoti strikta, tāpēc tenisists tika aizsūtīts atpakaļ uz Serbiju tā arī kortā neizejot oficiālā mačā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu