Svētdienas horoskops: 13. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Monkey Business Images/Shutterstock

Horoskopi svētdienai, 13. novembrim.

AUNS

Šodien esi kopā ar ģimeni un mīļoto cilvēku. Mājās var izcelties sīki strīdiņi, bet tos ātri noregulēsi. Brīvajiem ļaudīm iespējama sirsnīga tikšanās ar nopietnu turpinājumu.

VĒRSIS

Ja attiecībās ar otro pusīti kaut kas nav pa prātam, izrunājies. Principu demonstrēšana var novest pie strīdiem, bet atklāta saruna attiecībās atgriezīs harmoniju.

DVĪŅI

Saistībā ar sirdslietām atceries, ka attiecības jākopj kā puķu dārzs, tikai tad tās krāšņi plauks un priecēs. Piemērota diena mājas darbiem – sakārto, remontē, izdaiļo un iesaisti arī ģimeni.

VĒZIS

Šodien jāapdara mājas darbi, lai sagatavotos jaunajai nedēļai. Attiecībās mīļas emocijas, sirsnība un romantiski brīži. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar spilgtu personību.

LAUVA

Lielisks garastāvoklis, pozitīvas emocijas un privātajā dzīvē romantiskas noskaņas. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās un simpātijas. Ja virtuālajā vidē – tad esi piesardzīgs.

JAUNAVA

Saimniecības diena. Putekļu sūcējs dūc, slota švīkst... Jaunava savā elementā, jo visam jābūt perfekti, tā, lai spīd un laistās. Arī garderobe jāizšķiro. Kas labs, bet pašam vairs neder, atdodams labdarībai.

SVARI

Šodien velti laiku pats sev: atpūties, palasi, skaties izglītojošus raidījumus. Vai arī ļaujies sirsnīgiem mīlestības piedzīvojumiem, kas iedvesmo.

SKORPIONS

Sirdslietās diezgan nemierīgi, var būt negaidīti pavērsieni. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no dēkām un avantūrām. Apdomā, ko vēlies un ko esi gatavs dot pretī.

STRĒLNIEKS

Sirsnīgas emocijas sildīs sirdi un tuvinieku lokā jutīsies ļoti labi. Vari sarīkot ģimenes pusdienas un ielūgt ciemos arī draugus. Brīvajiem ļaudīm interesanti piedzīvojumi sirdslietās.

MEŽĀZIS

Apmeklē kultūras pasākumu, dodies ar draugiem pusdienās uz kādu omulīgu krodziņu, pasportot vai pārgājienā. Būsi pievilcīgs un iekarosi cilvēku simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Attiecībās ar otro pusīti svarīgs intelektuālais moments, lai ir par ko parunāt, padiskutēt un arī mazliet pastrīdēties. Apmeklējiet kopā kādu pasākumu, kur gūt jaunus iespaidus.

ZIVIS

Šajā rudenīgajā dienā raisīsies pārdomas par attiecību tēmu. Vēlēsies iedziļināties, izprast un pārvērtēt. Neizdari secinājumus pirms neesi izrunājies ar mīļoto cilvēku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu