Elīna Gluzunova skaidro, kāpēc Artjoms joprojām nav šķīris laulību ar taizemieti (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Iepriekš piedaloties sadzīves šovā "Ģimene burkā", dziedātājas Elīnas Gluzunovas dzīvesbiedrs Artjoms atklāja, ka viens no iemesliem, kāpēc abi savu laulību nav reģistrējuši oficiāli, ir tas, ka viņš jau ir precēta vīrieša statusā. Lai gan sākts šķiršanās process, tas tik ātri uz priekšu neiet.

Izdevumam "Kas Jauns" pāris pastāstīja, cik tālu ir šķiršanās process.

"Tas tik ātri nesokas, jo tā ir trešā pasaules valsts. Viss šķiršanās process norit caur vēstniecību, un tas ir komplicēti.

Es jau tur neko nevaru ietekmēt un nevaru pasteidzināt. Diezin vai mēs paspēsim to visu sakārtot, lai laikā, kamēr filmēsimies, apprecētos. Pagaidām esam piekrituši šovā būt līdz sezonas noslēgumam. Vai piedalīsimies nākamajā sezonā, tas vēl mums pašiem nav skaidrs, jo būs atkarīgs no vairākiem faktoriem. Tad jau redzēs, kā mums izdosies!

Elīna arī komentēja pieredzi, filmējoties šovā pagājušajā gadā: "Piedaloties iepriekš šovā, izjutu cilvēku lielu uzmanību un interesi. Es gan neesmu no tiem, kas kaut ko slēpj, bet man likās, ka ir jau par daudz, jo brīdī, kad kaut kas aizskar manus bērnus vai pret viņiem mainās attieksme skolā, es uzreiz sāku pārdomāt. Ļoti sargāju bērnus, man ir svarīga viņu labsajūta, lai netiek pārkāptas viņu robežas un viņi ir aizsargāti."

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Artjoms pirms desmit gadiem, kad vēl nebija saticis Elīnu, bija reģistrējis laulību ar taizemieti, ar ko iepazinies masāžas laikā. Kopdzīvei ar taizemieti gan nav bijis lemts ilgs mūžs – sieviete bijusi spiesta Latviju pamest, un abi laulātie vairs nav tikušies. Šobrīd joprojām noris šķiršanās process. Elīna sola, ka šovā tiks runāts par Artjoma šķiršanās procesu.

Nesen tapa zināms, ka šovs "Ģimene burkā" piedzīvos pārmaiņas. Turpmāk dalību šovā neturpinās Bušu ģimene, bet viņus nomainīs Gluzunovi.

Atgādinām, ka šī gada sākumā pāris šķīrās ar skandālu. Teju visa Latvija bija liecinieki abu šķiršanās posmam. Pēc pāris mēnešiem pāris tomēr atkal atrada ceļu viens pie otra, un nu piekrituši atkārtoti filmēties ģimeņu šovā, rādot savu ikdienu visai Latvijai.

Vairāk lasi izdevuma "Kas Jauns" 1. novembra numurā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu