Zuzāns atklāj, ka viena no meitām atsakās tikties ar viņa mīļoto Ilzi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Miljonārs, azartspēļu zāļu saimnieks un mākslas mecenāts Jānis Zuzāns, viesojoties Dž. Dž. Džilindžera "YouTube" raidījumā "Dž. Spot" atklāja, ka viena no viņa meitām nepieņem jauno draudzeni Ilzi. 

Kā zināms, abi satuvinājās pēc Jāņa šķiršanās no bijušās sievas, mākslas un mūzikas mecenātes Dinas Zuzānes.

Raksturojot attiecības, Zuzāns saka: "Man ir ļoti labas, ļoti mīļas attiecības ar Ilzi. Ilzei ir divi bērni, man ar viņiem arī ir ļoti labas attiecības. Man ir tikpat labas attiecības ar manām meitām [Elīnu un Kristīni, no iepriekšējās laulības ar Dinu Zuzāni - red.] un mazbērniem.

Viena mana meita [Elīna] Ilzi negrib pieņemt. Viņa atsakās tikties.

Otra - normāli kaut kā pieņem. Mazbērniem arī nav nekādas problēmas. Elīnai pagaidām ir grūtības ar Ilzes pieņemšanu. Kaut gan man šķiet, ka Ilze tur nav vainīga," neslēpj Zuzāns.

Zuzāns atklāj, ka abi iepazinušies "Zuzeum", kur viņš vadījis lekciju. Arī Ilze interesējas par mākslu, un viņa lūgusi Zuzānam apskatīt viņas kolekciju. "Sākām vienreiz runāt, otro, trešo reizi, un kaut kā ieskatījāmies..." atklāj Zuzāns, piebilstot, ka arī iegādājies Ilzes darbus.

Neskatoties uz to, ka Zuzāns ātri vien uzsāka jaunas attiecības ar Ilzi, viņš turpināja uzturēt tuvas attiecības ar bijušo sievu. Viņi tikās ne tikai svētkos, bet reizēm devās arī pusdienot. Arī pēc Dinas nāves Zuzāns turpina sirsnīgi izteikties par bijušo sievu, vairākkārt uzsverot, ka kopā ar viņu pavadījis laimīgu dzīvi. 

"Apollo.lv" jau iepriekš ziņoja, ka divas dienas pirms savas 67. dzimšanas dienas pēkšņi mūžībā devās mākslas kolekcionāre un uzņēmēja Dina Zuzāne.

2021. gadā Zuzānu pāris pēc vairāk nekā 40 pavadītiem gadiem kopā paziņoja par šķiršanos. Abu laulībā dzimušas divas meitas - Elīna un Kristīne, kuras Zuzāniem dāvājušas trīs mazbērnus.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu