Leģendārais Sandis Ozoliņš atgriezies klubā, ar kuru izcīnīja Stenlija kausu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Sandis Ozoliņš
Sandis Ozoliņš Foto: Sintija Zandersone/LETA

Latvijas hokeja leģenda Sandis Ozoliņš Latvijas Televīzijas raidījuma "Sporta Studijas" veidotajā sižetā atklājis, ka atgriezies Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolorādo "Avalanche" sistēmā.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Somijas pilsētā Tamperē divus NHL mačus aizvadīja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda, kas tikās ar pašreizējo Stenlija kausa īpašnieci Kolorādo "Avalanche".

Klātienē abus mačus vēroja arī bijušais Latvijas hokeja aizsargs Sandis Ozoliņš, kurš kopā ar "Avalanche" vienību aizvadīja savas karjeras labākos gadus, kļūstot par NHL čempionu.

Aprunājoties ar mača komentētājiem Džefu Rimeru un Džodiju Šeliju, Ozoliņš atklāja arī savu šā brīža ampluā: "Esmu Kolorādo [komandas] skauts. Citādi - baudu dzīvi," sacīja Ozoliņš.

Klubu skauti nodarbojas ar spēlētāju izpēti, sniedzot komandām savu vērtējumu par potenciāliem papildinājumiem. Tiesa, "Avalanche" kluba mājaslapā viņa vārds starp skautiem vēl nav atrodams.

Bijušais aizsargs joprojām ir vienīgais latvietis, kurš izcīnījis Stenlija kausu. Viņš to 1996. gadā paveica tieši ar "Avalanche" komandu.

Ozoliņš "Avalanche" pārstāvēja no 1995. līdz 2000. gadam. Spēlētāja karjeru viņš noslēdza 2014. gadā.

Pēdējos gados Ozoliņš strādāja par treneri Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu