Notikums ar sadegušo auto ir tikai maza daļa no dizaineres Jolantas stāsta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pagājušajā nedēļā Latviju pārlidoja stāsts, kā gaišā dienas laikā netālu no tirdzniecības centra "Alfa" sadega automašīna. Tā piederēja Jolantai,  Martas mammai. Sešgadīgā Marta ir īpašais bērniņš – viņai ir Reta sindroms, saslimšana, ko dēvē arī par Kluso eņģeļu slimību. Martas ķermenis ir pilnībā sabloķējies. Līdz ar auto sadega arī iespējas Martiņu normāli pārvietot. 

Patiesībā sadegušais auto ir tikai daļa no no Jolantas stāsta. Piedzīvoti daudz lielāki dzīves triecieni, sieviete atklāj intervijā TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik"

Jolantas vīrs, Martiņas tētis nomira ar vēzi neilgi pēc tam, kad Martiņai, kura piedzima pilnīgi vesela, sākās veselības traucējumi un tika uzstādīta diagnoze. Un tomēr - Jolantas draugi zina teikt, ka viņa ir viens no smaidīgākajiem cilvēkiem, kāds redzēts. 

Apbrīnojams ir Jolantas skats uz dzīvi:

"Katrai lietai, kas dzīvē notiek, ir kaut kāds iemesls – jāmeklē pozitīvais." 

Sadegušais auto bija neaizvietojams Jolantas un Martiņas ikdienā. Ja vēlaties palīdzēt viņām tikt pie jauna auto, šeit iespējams nopirkt Jolantas dizainēto putnu barotavu. Var palīdzēt arī, ziedojot Martiņas atbalsta biedrībai: LV49UNLA0055003212536.

Visu interviju ar Martiņas mammu Jolantu lasi TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu