Piektdienas horoskops: 11. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergey Uryadnikov/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 11. novembrim.

AUNS

Kaut arī piektdiena, vajadzēs aktīvi rosīties, lai lielo darbu vezumu izkustinātu no vietas. Biznesa sarunas jārisina apdomīgi, bez steigas un liekām emocijām.

VĒRSIS

Šodien dari savu darāmo. Ātrs rezultāts diez vai būs, taču neatlaidība ļaus palielināt ienākumus nākotnē. Vakarā kopā ar savējiem aizej iedegt svecīti par brīvības cīņās kritušajiem.

DVĪŅI

Neuzņemies vairāk nekā spēj izdarīt, no tā labuma nebūs. Ir vērts padomāt par privātā biznesa attīstīšanu vai papildu ienākumu gūšanu. Tikai izvērtē, ko aicināsi šajā ceļā par kompanjoniem

VĒZIS

Šodien beidz darbus ātrāk un neuzņemies papildus pienākumus, lai arī kā tev kāds lūgtu. Sirsnīgs vakars kopā ar ģimeni, iededzot svecītes par godu Lāčplēša dienai.

LAUVA

Vajag ķerties pie jauniem plāniem. Ja cītīgi strādāsi, panākumi garantēti. Tikai neiesaisties baumu izplatīšanā. Pārbaudi visu, ko tev stāsta, jo kāds var gribēt „melnu par baltu” pārtaisīt.

JAUNAVA

Tev ir viedoklis... Taču labāk veiksies tad, ja būsi elastīgs, spēsi pieņemt atšķirīgus uzskatus un diplomātiski pielāgoties apstākļiem. Vēlams papildināt zināšanas.

SVARI

Darbā nemēģini visus ar jebkuriem līdzekļiem pārliecināt par savu taisnību. It īpaši ar strīdēšanos un spītēšanos. Katrs paliks pie sava. Vakarā satiecies ar draugiem, viņi prot uzmundrināt.

SKORPIONS

Laba diena karjerai un biznesam. Uzklausi citādi domājošos un atsijā graudus no pelavām. Lāčplēša dienā patriotisks noskaņojums. Vakarā iededz sarkanbaltsarkanas sveces.

STRĒLNIEKS

Lieliska, optimistiska un veiksmīga diena. Ja tev ir jaunas idejas, tad jārīko prezentācija, jāmeklē domubiedri un atbalstītāji. Attiecībās sirds siltums un iedvesmojoša kopā būšana.

MEŽĀZIS

Paļaujies pats uz saviem spēkiem. It īpaši tad, ja nav īstas pārliecības par partneru degsmi un čaklumu. Vakarā mākslas baudīšana – noskaties labu filmu, izrādi vai koncertu.

ŪDENSVĪRS

Tev prātā bieži daudz lielisku ideju, bet... var gadīties, ka kolēģi nesaprot un to lietderība jāpierāda ar spēcīgiem argumentiem. Dari tā! No sākotnējiem skeptiķiem izveidosies uzticama komanda.

ZIVIS

Būsi noskaņots enerģiski un ceļš vedīs augšup pa karjeras kāpnēm. Par šodien paveikto liels gandarījums, taču domas ik pa laikam kavēsies arī pie sirdslietām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu