Kalniņu pāris par "klikšķi" abu starpā un cieņu pret bijušajiem partneriem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Latvijas Kultūras afiša

Mūziķu pāris Marts Kristiāns-Kalniņš un Kristīne Kārkle-Kalniņa pastāstīja par savu laulību un to, cik svarīgi ir saglabāt labas attiecības ar bijušajiem dzīvesbiedriem, šonedēļ raksta izdevums "Privātā Dzīve".

Marts un Kristīne laulībā ir jau septiņus gadus. "Septiņi ir mans laimīgais skaitlis. Viss plūst un mainās, bet joprojām dzīvojam intensīvi, nekādas krīzes neesam pamanījuši. Ja apkārt ir daudz lielākas krīzes, tad mūsējās kļūst nepamanāmas," pasmaida Kristiāns-Kalniņš.

Abi bija pazīstami jau vismaz 20 gadu, kopā muzicējuši, līdz kādā brīdī sapratuši – ir klikšķis!

Drīz pēc attiecību sākšanas viņi apprecējās. "Manā dzīvē ir daudz tādu notikumu, kad ir tā – gluži kā ar burvju nūjiņu. Ar prātu nemaz nevari izskaidrot, kāpēc kaut kas notiek," saka Kristīne. "Un arī nevajag izskaidrot," piebilst Marts.

Abi sarunā atminējās savas kāzas pirms septiņiem gadiem. 

"Viss notika tik strauji, ka daudzi to nemaz nespēja aptvert. Domāju par to, kā mani draugi jutīsies konkrētajā situācijā, un aiz cieņas pret visām pusēm nolēmām apprecēties tā – klusi un mierīgi," atminas Kristīne.

Gan Marts, gan Kristīne spējuši saglabāt labas attiecības ar bijušajiem dzīvesbiedriem.

"Tā kā mums ar pirmo vīru ir kopējs bērns, tad zinu – viņš ir arī daļa no manas dzīves, jo vienmēr rūpēsies par mūsu bērnu," teic Kristīne.

Šī nav pirmā reize, kad Kristīne stāsta par attiecībām ar bijušo vīru. "Ja attiecībās ir bērns, kas radīts mīlestībā, tad citādāk nemaz nevar. Viņa uzsver, ka ir lieliski saglabāt labas attiecības ar bijušo vīru, jo ieguvējs no tā ir tikai bērns."

"Šķiroties ir jāsaglabā cieņa vienam pret otru, jo citādi cietēji taču būs bērni," piebilst Marts.

Ģimenē aug viņas vecākā meita Madlēna un abu kopējās atvases – sešus gadus vecais Eduards un četrus gadus vecā Margrēta. Marta Kristiāna vecākā meita Līva ar mammu Jolantu dzīvo Jumpravas pusē, bet vecākais dēls Matīss jau sācis patstāvīgu dzīvi Jelgavā.

Vairāk lasi izdevuma "Privātā Dzīve" 8. oktobra numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu