Viss plūst un mainās. Nedēļas horoskopi no 14. līdz 20. novembrim visām Zodiaka zīmēm

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Uldis Laganovskis/Shutterstock

Uzzini, ko sola zvaigznes no 14. līdz 20. novembrim.

AUNS

Nedaudz filozofiskas un apcerīgas noskaņas, dvēselē sajūtas, ko mēdz dēvēt par gaišajām skumjām – tās ļoti piestāv novembra pelēcīgajām dienām. Taču dzīve jau neapstājas un darbi negaida, tieši pretēji – var pēkšņi rasties jauni peļņas varianti. Esi gan apdomīgs un vispirms iedziļinies, kas tiek piedāvāts, cik darba jāiegulda un kāda prognozējamā atdeve. Ja pašam grūti tikt skaidrībā un izlemt, nekautrējies pajautāt viedokli cilvēkiem no malas. Nedēļas nogale – valsts svētku gaisotnē kopā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem.

VĒRSIS

Šī darba nedēļa īsāka, tāpēc nenoskaņojies uz vērienīgiem plāniem un neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Ja pēkšņi sapratīsi, ka nevari tikt galā, radīsies stress, bet to tev nevajag. Dienas tāpat ritēs nemierīgi – risināmi dažādi steidzami jautājumiem, no kuriem daļa pat nav tavā kompetencē. Galā tiksi un kolēģi vai vadība "paldies" pateiks. Nedēļas nogalē labi atpūties, izgulies, apdari saimniecības darbus, bet Latvijas dzimšanas dienā klāj baltu galdautu un aicini kopā radu saimi. Svinīgs un pacilājošs noskaņojums.

DVĪŅI

Šonedēļ svarīgi finanšu jautājumi. Mēdz teikt, ka nauda dzīvē nav galvenais un tā tiešām ir, taču, ja ar ienākumiem kaut kas nav kārtībā, ap sirdi nemierīgi. Pieskati, kas notiek bankas kontā – vai tajā ienācis viss, kam jābūt. Turklāt neuzņemies papildus darbus, ja ķīlā ir tikai līdzēja godavārds. „Stipri papīri” - lielāka garantija. Kad iekrīt brīvs brīdis, sazinies ar draugiem. Sirsnīgā sarunā var ieskanēties arī kāda lietišķā nots un rasties laba biznesa ideja. Brīvdienās daudz sirsnības un mīlestības.

VĒZIS

Būsi noskaņots rīkoties enerģiski un mērķtiecīgi – pašam savs viedoklis un savs skatījums, kā risināt to vai citu jautājumu. Kaut arī citkārt esi tolerants, proti uzklausīt atšķirīgus viedokļus un piemēroties apstākļiem, šajā nedēļā spilgti izpaudīsies tava individualitāte. Grūti rast kompromisus – it īpaši tad, ja tavas un kolēģu domas atšķirīgas. Jāatrod tas zelta vidusceļš, lai darbi virzītos uz priekšu. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies mājīgā atmosfērā kopā ar savējiem. Sanāciet kopā, lai atzīmētu Latvijas dzimšanas dienu.

LAUVA

Darba pilnas rokas un steidzami jāatrisina dažādi sarežģīti jautājumi, arī tādi, kas neietilpst tavā kompetencē un atbildības jomā. Bet vai gan Lauva padosies? Piepūt vaigus, atroti piedurknes un ķeries pie darba. Ja nāk atskārsme, ka viens nav cīnītājs, tad aicini talkā kolēģus, darījumu partnerus un domubiedrus. Laba komanda ir spēks un atbalsts, viss izdosies. Pret jauniem darba vai karjeras piedāvājumiem gan izturies vērtējoši. Ne viss ir zelts, kas spoži spīd. Nedēļas nogalē vēlams tālāks izbrauciens ar interesantu kultūras programmu.

JAUNAVA

Šonedēļ nāksies izlemt: vai vēlies palikt un darboties esošajā spēles laukumā vai doties pretī jauniem izaicinājumiem. Protams, mierīgāk iet pa ierasto taku un darboties labi zināmā spēles laukumā. Bet zem guloša akmens ūdens neplūst un ikdienas rutīna mēdz kļūt apnicīga. Nebaidies riskēt – veiksme būs tava pavadone un arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Kādam var izveidoties auglīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvdienās jāvelta uzmanība sirdslietām. Palutini mīļoto un pretī saņemsi sirsnīgas emocijas. Brīvajiem ļaudīm iespējami aizraujoši piedzīvojumi.

SVARI

Ja profesionālajā lauciņā kaut kas nenotiek pēc tava prāta, nepiekāpies tikai tāpēc, lai būtu "miers mājās". Tu ar savām idejām, mērķtiecību un nākotnes redzējumu esi uz pareizā ceļa. Jā, kādam tavas ieceres var nepatikt, kādam rasties skaudība, kādam vēlme nezin kāda iemesla dēļ paspēkoties... Neauglīgās diskusijās nav vērts tērēt laiku un resursus. Runā ar tiem, kas saprot tevi no pus vārda. Nedēļas nogalē vajadzētu doties izbraucienā – izvēdināt galvu, sakārtot domas. Brīvajām sirdīm dzirkstošu emociju laiks.

SKORPIONS

Ļoti ražīga nedēļa, kaut arī īsāka nekā citas. Jau no pirmdienas rīta būsi darbos "līdz ausīm". Neatliks laika pat pusdienas pārtraukumam, bet mierini sevi ar domu, ka rezultāti būs iepriecinoši. Vai gan kādu stundu brīva laika darba dienas vidū var mainīt pret iespējām atrast jaunu peļņas variantu vai ķerties pie ienesīga biznesa plāna veidošanas? Bankas īsziņas tūdaļ pat negaidi, rezultāts būs mazliet vēlāk. Pēc aktīvas darbošanās godam nopelnīta atpūta. Brīvdienās dari to, kas patīk vislabāk.

STRĒLNIEKS

Strēlnieks savā elementā – smaidīgs, draudzīgs, komunikabls. Pratīsi atrast kopīgu valodu teju vai ar ikvienu. Ir iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus, ka vēlāk varbūt pārvēršas draudzībā. Profesionālajā jomā daudz darāmā, taču neuzņemies kaut ko paveikt citu vietā. Izpalīdzība laba lieta, bet tikai tad, kad esi ticis galā pats ar saviem pienākumiem. Kādam var izveidoties sekmīga sadarbība ar ārzemēm, kādam vēlme apgūt jaunas zinības. Nedēļas nogalē prieku sagādās neliels ceļojums.

MEŽĀZIS

Labs laiks profesionālajai izaugsmei. Būsi apmierināts pats ar sevi un paveikto. Kā mēdz teikt: "Cieni sevi, tad citi tevi cienīs." Darbā parādīsi savas zināšanas un nostiprināsi autoritāti. Kolēģi taujās padomus un respektēs ieteikumus. Veidosies lieliska sadarbība, un tās rezultāts izmērāms materiālā izteiksmē. Bankas īsziņas vēstīs par tīkamu ainu kontā. Svarīgas arī sirdslietas un šajā jomā viss nebūs tā, kā tu vēlētos. Jāgādā par saskaņu ar mīļoto un nevajag diktēt savus noteikumus. Brīvajiem ļaudīm jāuzmanās no avantūrām.

ŪDENSVĪRS

"Derīgāk vairot zināšanas, nekā zeltu," ir tāds sakāmvārds. Prāts izslāpis pēc jaunas informācijas un mācībām, un tieši tas šobrīd ir vajadzīgs. Vienalga - vai studijas, vai kursi vai noderīgi ieraksti, kas atrasti tīmeklī. Ātri uztversi, sapratīsi un zināsi, ko un kā likt lietā. Darbā iespējamas saspringtas situācijas un varbūt pat neliela intrigošana. Neiesaisties, jo – kā zināms – parasti tiek tam, kurš gadījies pa vidu. Nedēļas nogalē satiecies ar draugiem un apmeklē Latvijas dzimšanas dienas pasākumus.

ZIVIS

Darbā vai biznesā pirmā vieta uz pjedestāla – tava. Lielisks laiks, lai izceltos ar idejām. Kāds varbūt brīnīsies, kāds apšaubīs, bet cilvēki, kas spēj paskatīties tālāk par savu pagalmu, aplaudēs un atbalstīs. Var izveidoties jauna sadarbība, kuras rezultātā arī ienākumu palielināšanās. Ja plānots slēgt kādu līgumu, tad jāpievērš uzmanība juridiskām niansēm un finanšu nosacījumiem. Attiecībās dinamika un kaislības. Ir jau tāds teiciens: "Kas ķīvējas, tas mīlējas..." bet labāk iztikt bez tās pirmās daļas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu