"Vienkārši smagi viņu sasist." Usiks labprāt cīnītos ar Putina kvēlo atbalstītāju Povetkinu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: EPA/Scanpix

Ukrainas boksa superzvaigzne Oleksandrs Usiks izteicies, ka labprāt aizvadītu cīņu ar prokremliski noskaņoto krievu bokseri Aleksandru Povetkinu.

Usiks augustā uzvarēja Entoniju Džošua, nosargājot sev piederošās Pasaules Boksa asociācijas (WBA), Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) un Pasaules Boksa organizācijas (WBO) supersmagā svara čempiona jostas.

Tagad arvien biežāk izskan runas par Usika potenciālo cīņu par absolūtā čempiona statusu pret Taisonu Fjūriju.

Sarunā ar Polijas laikrakstu "Іnteria" Usikam tika uzdots jautājums par potenciālu cīņu pret kādu no Krievijas bokseriem, ņemot vērā ģeopolitisko situāciju.

Usiks norādīja, ka viņam sevišķas intereses cīnīties ar krievu bokseriem neesot, tomēr ir viens cīkstonis, ar kuru viņš gribētu tikties ringā.

"Vai es gribētu boksēties ar kādu krievu? Tik daudz reižu viņus esmu uzveicis. Kam man vajadzīga vēl viena cīņa pret kādu no viņiem? Bet, kas attiecas uz Povetkinu, kurš izteicies, ka varētu atgriezties ringā, to cīņu es sarīkotu. Man neatliktu nekas cits kā vienkārši smagi viņu sasist," sacīja Usiks.

Povetkins, kuram profesionālajā karjerā aiz muguras ir 40 cīņas, martā izteicās, ka atbalsta kara noziedznieka Putina iebrukumu Ukrainā.

"Visus šos gadus, kad Donbasā iznīcināja slāvus, mēs cīnījāmies par taisnību. Tāpēc esmu par prezidentu un viņa lēmumu aizsargāt nevainīgus ļaudis," sacīja Povetkins.

Usiks uzvarējis visās 20 cīņās, no tām 13 ar nokautu. 2018. gada janvārī viņš Rīgā Pasaules Boksa supersērijas pirmās sezonas pirmā smagā svara kategorijas pusfinālā pēc punktiem pieveica Mairi Briedi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu