"X Faktora" uzvarētāja Grēta nosvin debijas albumu ar grandiozu ballīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Šova "X Faktors" ceturtās sezonas uzvarētāja Grēta laidusi klajā debijas minialbumu “Vēl aizvien man sapņos”. 

"Mana pirmā albuma iznākšana ir ļoti īpašs notikums. Esmu neizsakāmi pateicīga visiem talantīgajiem mūziķiem, kas piedalījušies tā tapšanā," stāsta Grēta. “Albuma nosaukums pie manis nāca ilgi, bija svarīgi, ka tas simbolizē ne tikai laiku un notikumus pēc “X Faktora” uzvaras, bet arī manas emocijas, kurās mijās gan prieks, gan nereti arī nespēja noticēt visam, kas tik strauji noticis,” Grēta turpina.

Albums tapis vairākās dziesmu rakstīšanas nometnēs, kurās piedalījušies tādi autori un producenti kā Māra Upmane-Holšteine, Kriss Noa (Chris Noah), rolands če, Edavārdi, Dagnis Roziņš, JJ Lush, xantikvariāts, Kristaps Ērglis, DJ Rudd, kā arī ukraiņu producents Edgars Vilcāns.

Grētas debijas minialbuma iznākšana tika sagaidīta 9.novembra vakarā kādā Rīgas centra restorānā. Prezentācijas pasākumā Grēta savus viesus priecēja ar akustisku koncertu, jauno mākslinieci sveikt bija ieradušies draugi un mūzikas industrijas pārstāvji.

Plašāka publika iepazina Grētu pēc viņas dalības un uzvaras TV3 šova “X Faktors” ceturtajā sezonā. Grēta ieguvusi muzikālo izglītību Talsu mūzikas skolā, Ventspils mūzikas vidusskolā un Rīgas Doma kora skolā, bet pašreiz turpina mācības Latvijas Universitātē. Līdz šim Grēta darbojusies grupā “Insomnia”, piedalījusies izrādē “Kaupēn, mans mīļais” un Mārtiņa Brauna koncertprogrammā “Veltījums”. 2021. gada nogalē Grēta pievienojusies “Universal Music Group” mākslinieku saimei.

Albuma pavadošais singls ir spēcīgā balāde “Vai tu vari mani pasargāt”. Noskaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu