"Dejo ar zvaigzni" dalībniekiem šī nedēļa īpaši izaicinoša - jādejo divas dejas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Dejo ar zvaigzni" žūrija
"Dejo ar zvaigzni" žūrija Foto: publicitātes

Par godu Latvijas svētkiem, šova “Dejo ar zvaigzni” dalībnieki izvēlējušies dziesmas saviem priekšnesumiem no latviešu mūzikas zelta fonda. Tādēļ šo svētdien gaidāma īsta Latvijas dzimšanas dienas sagaidīšanas ballīte ar latviešu dziesmām un pasaulē populārām dejām.

Tāpat šī nedēļa dalībniekiem būs īsts pārbaudījums, jo būs jādejo nevis viena, bet gan divas dejas. Dalībnieki mēģinās pārspēt paši sevi, atkārtojot kādu no jau iepriekš šovā izdejotajām dejām. No 13 pāriem, kas šovu sāka, nu palikuši vien seši, tādēļ konkurence un cīņa par palikšanu šovā kļūst arvien sīvāka.

Šajā nedēļā Aminata un Makss dejos fokstrotu “Kūko, kūko dzeguzīte” pavadījumā, savā priekšnesumā izstāstot pirmās mīlestības un klasesvakara stāstu, kā arī mēģinās žūriju un skatītājus vēlreiz pārliecināt ar ča ča ča deju. Elīna un Marts arī izvēlējušies dejot fokstrotu, Raimonda Paula dziesmas “Melns ar baltu satikās” pavadījumā, bet kā otro deju redzēsiet sambu viņu izpildījumā. Arī Kašers un Paula dejos fokstrotu, taču viņu priekšnesumu ar savu lielisko balsi papildinās Jānis Šipkēvics, kurš tiešraidē izpildīs Imanta Kalniņa "Apvij rokas", bet kā otro deju viņi izvēlējušies ča ča ča.

Maksims un Liza dejos valsi Noras Bumbieres un Viktora Lapčenoka dziemas “Elēģija” pavadījumā, kā otro deju viņi izvēlējušies ča ča ča. Rūta un Viktors ar savu kvikstepu Imanta Ziedoņa fonds "Viegli" dziesmas “Nekā jau nepietrūkst” pavadījumā skatītājus aicinās uz kārtīgu kartupeļu talku, kā arī redzēsim, vai viņiem izdosies pārspēt savu pirmo sambas priekšnesumu. Bet Jānis un Olena dziesmas “Viņi dejoja vienu vasaru” pavadījumā dejos lēno valsi, kā savu otro deju viņi ir izvēlējušies džaivu.

Ja pirmajā šova daļā dalībnieki skatītājiem rādīs jaunas dejas un neredzētus priekšnesumus, tad otrajā daļā viņus sagaida lielāks izaicinājums – pārspēt pašiem sevi, jo tiks izdejota kāda no iepriekš gatavotajām dejām un gan žūrija, gan skatītāji vērtēs, vai viņu priekšnesums un dejotprasme šo divu mēnešu laikā ir uzlabojusies.

Foto: "Dejo ar zvaigzni" astotā tiešraide

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu