"Olga un Kaspars malači!" Beta Beidz izsakās par "čuhņas" skandālu (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Beta Beidz
Foto: Beta Beidz Foto: Jānis Škapars/TVNET

Uz Olgas Kambalas izteikumiem par Dobeli-čuhņu reaģējusi arī satura veidotāja Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa).

Beta Beidz vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar savu viedokli, norādot, ka ir Olgas un Kaspara pusē. "Gribēju nodot savus sveicienus Olgai un Kasparam par to, kā viņi tiek galā ar šito čuhņas situāciju, jo, man liekas, pirmo reizi kādam sabiedrībā zināmam cilvēkam, kad ir kaut kāds tāds skandāls (kas nav skandāls, bet pilnīgi maznozīmīga no konteksta izrauta kaut kāda daļa, par ko cilvēki ir sacepušies, es arī tur esmu bijusi), un ka viņi tik veiksmīgi, divi cilvēki būdami, grūž visus atpakaļ, pierāda savu taisnību - man ļoti patīk skatīties! Pilnīgi iedvesmoja!"

"Es tagad domāju, varbūt visas tās reizes atpakaļ es arī būtu varējusi vairāk pastāvēt par sevi, nevis vienkārši - nu labi, iešu gulēt, rīt jau būs citas ziņas..." prāto Beta.

Tāpat viņa izteikusi viedokli par mūziķi Lauri Reiniku, kurš bija viens no pirmajiem, kas savos sociālajos tīklos dalījās ar video rullīti, kur redzama Olga Kambala. "Tas pats Lauris [Reiniks], viņam paldies liels tiešām par ikonisko mūziku, ko viņš ir devis mūsu mazajai, bet mīļajai valstij, bet

viņam ir tāda tendence iesmirdēt pilnīgi nevietā ar savu viedokli,

un šajā situācijā Olga vienkārši runāja! Saprotiet, viņa vienkārši runāja, pateica čuhņa, nosauca kaut kādu pirmo piemēru, kas viņai ienāk galvā, viņa varēja nosaukt jebkuru citu pilsētu! Ja viņa būtu pateikusi Jumprava, es nāku no Jumpravas, es būtu priecīga, ka kāds piemin Jumpravu vispār kaut kur."

Atgādinām, ka 2020. gadā, kad Beta Beidz tika izziņota par Eirovīzijas nacionālās atlases, konkursa "Supernova" vienu no vadītājām, mūziķis Lauris Reiniks vietnē "Twitter" publiskoja video, kurā influencere apspriež savas krūtis. Mūziķis ironiski vēstīja: "Gribēju iepazīties ar jauno Latvijas Eirovīzijas/Supernovas vadītāju. Iegāju YouTube un pirmajā rāvienā uzzināju daudz vairāk, nekā biju gaidījis. Labi, ka tagad viss kārtībā ar to lietu."

Nobeigumā Beta uzslavē uzņēmumus, kas asprātīgi reaģējuši uz šo situāciju. "Man patīk, kā uzņēmumi reaģē uz šo, viņi tiešām izgrābj labāko, bet privātpersonām?! Kauns, kauns, kauns... Olga un Kaspars malači!" 

Jau ziņots, ka vietnē "Twitter" strauji izplatās video, kur Olga Kambala redzama podkāstā "ZiliRozā". Tajā viņa atklāj, ka kopā ar vīru, bijušo sportistu Kasparu Kambalu piedalījusies kādā izstādē Rīgā, kur tirgojusi sevis izplatītos produktus. Viņa saka: "Mēs abi divi stāvējām pie letes, un cilvēki brauca no kaut kādām čuhņām, tur no Dobelēm..."

To pamanīja vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki, piemēram, Lauris Reiniks un Dārta Daneviča.

Mirkli vēlāk arī Dobeles uzņēmumi reaģēja uz Kambalas teikto.

Pati Olga Kambala pēc saceltās jezgas "Instagram" īsajos stāstiņos vērsās pie saviem sekotājiem un Dobeles uzņēmumiem, kuri pamanījuši viņas teikto. "Paldies visiem Dobeles uzņēmējiem, ka jūs ļaujat, ka es esmu jūsu seja! Jums tik liela reklāma tika iedota!" savos "storijos" smaidot sacīja Olga Kambala. Vēlāk gan viņa norādīja, ka saņēmusi virkni negatīvu komentāru, un neslēpa savu sašutumu par to.

Arī Olgas vīrs Kaspars Kambala iesaistītājas situācijā un metās aizstāvēt sievu. "Dārgie Dobeles iedzīvotāji! Droši vien jums ir forša pilsēta, jums tur daudz kas notiek, jums ir smukas vietas, labi cilvēki, bet ir daži, kas šovakar visu laiku lamājas un apsaukājas, es vienkārši vērsos pret viņiem un devu nedaudz pretī to, ko viņi ir pelnījuši. Dobele - man nekādas pretenzijas nav pret jums.

Čuhņa - tas nozīmē kaut ko tālu.

Par Latviju neviens nezina pasaulē! Nevajag baigi pērties par to, ka pasaka, ka jūs esat vieta kaut kur tālu, par kuru neviens nezina. Skaista, forši cilvēki, bet tad arī parādiet to! Mēs būsim pie jums pēc nedēļas!"

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu