VIDEO ⟩ "Sarkanbaltsarkano vairs nevarēs nopirkt?" Iedzīvotāja sašutusi, kāpēc veikalos dominē Ziemassvētku atribūtika (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pryzmat/Shutterstock

Kāda iedzīvotāja ir sašutusi, kāpēc veikalos nav iespējams iegādāties 18. novembrim domātu svētku atribūtiku, vēsta raidījums "Bez Tabu".

"Valmieras "Mego" vispār, jautājot par sarkanbaltsarkano, atteica, ka nav un nebūs, jo neesot pieejams. Toties Ziemassvētku atribūtika - visur un milzīgā klāstā. Šogad Latvijas valsts svētkus nesvinēsim? Sarkanbaltsarkano vairs nevarēs nopirkt?" vēsta iedzīvotāja Marija.

"Ziemassvētki, vismaz tiem tuvojoties, reklāmas industrijā ir viskarstākais no posmiem," uzsver reklāmas aģentūras "Mixd." partneris, radošais direktors Jānis Berķis, piebilstot, ka arī tirgotājiem šis ir jo īpaši nozīmīgs laika periods.

Divu lielāko mazumtirdzniecības tīklu Latvijā – "Maxima" un "Rimi" – pārstāves atklāj, ka valsts svētkiem īpaša gatavošanās nenotiek, savukārt Ziemassvētku tematika veikalos jau novembra sākumā neesot nekas unikāls. Preces tik laicīgi izvietotas un tiek papildināts klāsts, lai pircēji laicīgi varētu plānot tēriņus un apjaustu, kas nepieciešams, ko kārojas.

Video: Raidījuma "Bez Tabu" sižets

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu