"Pārāk tuvu realitātei?" Krievijā atlikta pēc Zamjatina antiutopijas "Mēs" uzņemtās filmas pirmizrāde

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Fusionstudio/Shutterstock

Krievijā atlikta pēc rakstnieka Jevgeņija Zamjatina antiutopijas "Mēs" motīviem tapušās filmas pirmizrāde, sestdien vēsta portāls RBK, atsaucoties uz filmu izplatīšanas uzņēmumu "Central Production".

Filmai "Mēs" uz ekrāniem bija jānonāk jau 2021.gadā, bet Covid-19 pandēmijas dēļ pirmizrāde tika pārcelta vispirms uz septembri, bet pēc tam uz decembri.

1924.gadā izdotā darba ekranizācijas pirmizrāde vēl nesen bija paredzēta 1.decembrī.

"Central Production" RBK nevarēja neko paskaidrot par pirmizrādes atcelšanas iemesliem un ieteica runāt ar producentiem Sariku un Gevorgu Andreasjaniem.

"Krievijā atkal atcēluši pēc Zamjatina romāna antiutopijas "Mēs" uzņemtās filmas pirmizrādi. (..) Pārāk tuvu realitātei?" tviterī sestdien vaicā apcietinātā krievu opozicionāra un žurnālista Andreja Pivovarova komanda.

Šogad Krievijā jau tika atcelta pēc Viktora Peļevina romāna "Empire V" uzņemtās filmas iznākšana uz ekrāniem. Filmai, kurā loma ir Maskavas par "ārvalstu aģentu" atzītajam reperim "Oxxxymiron", pirmizrāde bija paredzēta 31.martā. Pēc pirmizrādes atcelšanas jauns datums filmas nonākšanai pie skatītājiem nav izziņots.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu