Kucēns bez vienas ķepas no patversmes nonāk mīlošās mājas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Laura nesen savās mājās uzņēmusi jaunu ģimenes locekli - vācu aitu šķirnes kucēnu, kam ir tikai trīs kājas. Par četrkājaino draugu vārdā Pirāts stāsta Latvijas Televīzijas raidījums "Ķepa uz sirds".

Pirātu Laura ieraudzījusi Slokas dzīvnieku patversmes sociālā tīmekļa lapā. Iesākumā nemaz nav pat ievērojusi, ka kucēnam trūkst vienas ķepas. 

Patversmē vācu aitu šķirnes kucēns bija nonācis no kādas audzētavas ar ļoti satraumētu ķepu. Kā kāja tika savainota, nav zināms. Skaidrs vien tas, ka suns laikus nav saņēmis pienācīgu veterinārārsta palīdzību.

"Tāda ķepa, kā viņam bija, nekļūst vienā dienā," sacīja Laura, pieļaujot, ka kucēnam, iespējams, bijusi brūce. Ķepa bija tik ļoti satraumēta, ka to vairs nevarēja glābt.

Laura atzina, ka, pieņemot savās mājās Pirātu, pamatīgi vīlusies vairākos cilvēkos, kuri nav sapratuši un apšaubījuši viņas izvēli.

"Pirmajā dienā daži cilvēki, kad uzzināja par Pirātu, man arī teica - oi, kā tu tagad tā? Un es īsti nesapratu jautājumu. Man pat nepatika – kā tā? Kas būs savādāk? Nu, viņam taču trīs kājas. Nezinu... Varbūt es tam jau biju sagatavojusies. Es biju apskatījusies video, kā trīskājaini suņi piedalās sacensībās un uzvar. Un dzīvo skaistu suņa dzīvi. Foršu."

Raidījuma sižetu skaties šeit

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu