VIDEO ⟩ Porziņģim atkal lielisks sniegums "Wizards" ceturtajā uzvarā pēc kārtas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā ar daudzpusīgu sniegumu izcēlās Kristaps Porziņģis, sekmējot Vašingtonas "Wizards" ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 102:92 pieveica Memfisas "Grizzlies" basketbolistus.

Porziņģis šajā spēlē uz parketa pavadīja 31 minūti un 23 sekundes, kuru laikā atzīmējās ar 25 punktiem (1/5 2p., 6/10 3p., 5/6 1p.), kļūstot par mača rezultatīvāko spēlētāju abās komandās.

Latviešu basketbolists savai punktu ražai pievienoja sešas bumbas zem groziem, kā arī iekrāja pa divām pārķertām bumbām, rezultatīvām piespēlēm, bloķētiem metieniem un kļūdām.

"Wizards" ar Porziņģi laukumā guva par 10 punktiem vairāk nekā zaudēja.

Video: Porziņģis mačā pret Memfisas "Grizzlies"

Vašingtoniešu ilggadējais līderis Bredlijs Bīls joprojām nevarēja atgriezties laukumā. Lai gan aizsargu vairs neierobežo NBA veselības un drošības protokola noteikumu, "Wizards" treneris Vess Anselds jaunākais pirms mača norādīja, ka Bīlam vēl nepieciešams laiks, lai atgūtos no slimošanas.

"Wizards" rindās nākamais rezultatīvākais spēlētājs bija izraēlietis Deni Avdija, kurš pievienoja 21 punktu, savukārt Kails Kuzma gandrīz iekrāja "double-double" - deviņi punkti un 11 atlēkušās bumbas.

"Grizzlies" šo maču aizvadīja bez saviem uzbrukuma līderiem Temetriusa Moranta un Desmonda Beina. Abu vadošo uzbrukuma spēlētāju prombūtnē punktu gūšanas atbildība tika sadalīta vienmērīgi, par rezultatīvāko spēlētāju komandā ar 17 punktiem kļūstot Taiusam Džounsam.

"Wizards" nākamo spēli aizvadīs naktī uz ceturtdienu, plkst. 2 tiekoties ar Oklahomasitijas "Thunder".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu