Keita Vinsleta apmaksā 17 000 mārciņu lielu elektrības rēķinu un glābj slimas meitenītes dzīvību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Keita Vinsleta. Zvaigzne ar zelta sirdi.
Keita Vinsleta. Zvaigzne ar zelta sirdi. Foto: The Image Worx/Shutterstock

Karolīnas Hanteras divpadsmitgadīgajai meitai Freijai ir cerebrālā trieka. Meitenes elpošanu nodrošina skābekļa aparāts. Lai nodrošinātu Freijas aprūpi, nepieciešamas arī citas medicīniskas iekārtas. Vietējā pašvaldība meitenes māti jau brīdinājusi, ka viņas elektrības rēķins nākamā gada sākumā var sasniegt padsmit tūkstošus mārciņu, raksta BBC.

Hanteru ģimene no Skotijas dzīvo lielā, pašvaldības piešķirtā mājā, kas nav energoefektīva, taču tur ir vieta aprīkojumam, kas palīdz Freiju aprūpēt un noturēt pie dzīvības. Lai taupītu, apkure ir ieslēgta tikai Freijas istabā, visi pārējie salst. Tomēr Karolīna Hantera masu medijiem izteikusies, ka šo ziemu Freija var vienkārši nepārdzīvot – elektrības pārrāvuma dēļ vai tāpēc, ka tik milzīgu rēķinu ģimene vienkārši nespēs samaksāt.

Karolīna Hantere ziedojumu lapā "GoFundMe" izveidoja savu lapu, kurā mēģināja savākt ziedojumus gaidāmajam milzīgajam elektrības rēķinam. Par viņas stāstu sāka interesēties arī masu mediji.

Foto: GoFundMe.com/ekrānuzņēmums

Milzīgs bija Karolīnas izbrīns, kad viņa uzzināja, ka "Titānika" zvaigzne Keita Vinsleta ģimenes "GoFundMe" lapai ziedojusi 17 000 mārciņu. Vēl vairāk – vēlāk Vinsleta pati sazinājās ar Karolīnu Hanteri, lai aprunātos un novēlētu ģimenei visu labāko.

49 gadus vecā Hantere BBC teica: "Tas, kas jāpārdzīvo mūsu ģimenei, ir bijis ļoti traumējošs, un es jūtu, ka šajā dzīves posmā man vienkārši vairs nav spēka.

Kad es uzzināju par naudu, es vienkārši izplūdu asarās - man likās, ka tas nenotiek pa īstam. Joprojām domāju – vai tā tiešām ir patiesība?"

Tajā pašā laikā Karolīna Hantere saka: "Man tagad ir palīdzēts, bet kā ar visiem pārējiem? Es gribētu, lai valdība rīkojas pareizi un maksā - tai nevajadzētu būt slavenībai, kas nāk palīgā."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu