"Jābūt arī citām vērtībām, ne tikai muskuļiem un naudai." Račko atklāj, kas patiesībā pielika punktu viņas laulībai (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ racko.karina

Erotisko bestselleru autore Karīna Račko, viesojoties raidījumā "Pasaki to skaļi", atklāti pasaka, kas bijis tas lūzumpukts, kāpēc pieņēma lēmumu aiziet no bijušā vīra. Viņa arī dalījās stāstā par to, ar kādiem paņēmieniem vīrieši cenšas piesaistīt viņas uzmanību.

Runājot par attiecību sākumu ar bijušo vīru, Karīna to atceras ar prieku: "Tad, kad sākām attiecības, mums bija 20+. Tad mēs tiešām bijām saderīgi, mums bija skaisti gadi laulībā."

Viņasprāt, galvenā jēga, kāpēc abu dzīves ceļi krustojās, ir meitas Šarlotes nākšana pasaulē.

"Es jau vairākus gadus laulībā nejutos laimīga. Man bija bail aiziet, galvenokārt bērna dēļ." Viņa raizējusies par to, ka savu sajūtu dēļ izjauks ģimeni.

Sākotnēji viņa uzskatījusi, ka ar šīm sajūtām ir jāsamierinās, taču līdz vienam brīdim, kad saprata, ka tā vairs dzīvot nevar. "Es sapratu, ka man ir jāiet prom. "

Vaicāta, kas bijis lūzumpunkts, viņa skaidro: "Esmu mākslinieciskais tips, man ir svarīgs dziļums cilvēkos. Eksistenciālas sarunas, man tas viss ir svarīgs.

Man liekas, ka dzīvē ir jābūt arī citām vērtībām, ne tikai muskuļiem un naudai.

Es negribēju ne par ko strīdēties un tiesāties, negribēju dalīt mantu. Naudu vienmēr var nopelnīt, es vienkārši gribēju būt brīva."

Viņa arī atzīst, ka pēc šķiršanās kavalieru netrūkst. "Ir ļoti daudz. Ģeniālākā ziņa, ko, iespējams, esmu saņēmusi no kāda pielūdzēja ir, ka viņš būtu gatavs izraut zobu bez anestēzijas, lai vien ar mani iepazītos."

Nesen gan tapa zināms, ka Račko jaunu kavalieru meklējumi vairs nav aktuāls jautājums, jo sākusi jaunas attiecības. Par jaunajām attiecībām gan plašākus komentārus rakstniece nesniedza.

Tāpat vēstīts, ka šī gada augustā tapa publiski zināms par Račko laulības šķiršanu. Račko intervijās atklāja, ka tieši viņa bija šķiršanās iniciatore.

Īsi pēc šķiršanās Karīnas bijušais vīrs sāka jaunas attiecības un publiskoja fotogrāfijas, pilnā krāšņumā parādot savu jauno sirdsdāmu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu