Otrdienas horoskops: 15. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: trofalenaRV/Shutterstock

Horoskopi otrdienai, 15. novembrim.

AUNS

Tev vienmēr ir savs viedoklis, taču reizēm nepieciešams skats no malas. Ja pašam grūti tikt skaidrībā un izlemt, nekautrējies pajautāt viedokli kolēģiem vai draugiem.

VĒRSIS

Nemierīga diena – risināmi dažādi steidzami jautājumi, no kuriem daļa pat nav tavā kompetencē. Galā tiksi un kolēģi vai vadība pateiks „paldies”.

DVĪŅI

Neuzņemies papildus darbus, ja nav skaidrības par apmaksu. Ne vienmēr uz citu godavārdu var paļauties. Juridiski dokumenti – lielāka garantija.

VĒZIS

Šodien spilgti izpaudīsies tava individualitāte. Grūti rast kompromisus ar kolēģiem vai biznesa partneriem, taču jāatrod zelta vidusceļš, lai darbi virzītos uz priekšu.

LAUVA

Ja nāk atskārsme, ka viens nav cīnītājs, tad aicini talkā kolēģus, darījumu partnerus un domubiedrus. Laba komanda ir spēks un atbalsts. Tavu autoritāti neviens neapšaubīs.

JAUNAVA

Veiksmīga dienas. Darbā spīdoši parādīsi savas profesionālās spējas, un var nākt labs izaugsmes piedāvājums vai veidoties auglīga sadarbība ar ārzemēm.

SVARI

Sarosījušies oponenti – kādam skaudība par tavām idejām, kādam vēlme paspēkoties aiz gara laika... Neauglīgās diskusijās nav vērts tērēt enerģiju. Runā ar tiem, kas saprot tevi no pus vārda.

SKORPIONS

Ir iespējas atrast jaunu peļņas variantu vai ķerties pie ienesīga biznesa plāna veidošanas. Izpēti iespējas, piedāvājumus un pieprasījumus. Bankas īsziņas tūdaļ gan negaidi, rezultāts būs vēlāk.

STRĒLNIEKS

Darbā daudz darāmā, taču neuzņemies kaut ko paveikt citu vietā. Izpalīdzība laba lieta, bet tikai tad, kad esi ticis galā pats ar saviem pienākumiem.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā veidosies lieliska sadarbība, un tās rezultāts vēlāk būs izmērāms materiālā izteiksmē. Bankas īsziņas vēstīs par tīkamu ainu kontā.

ŪDENSVĪRS

Prāts izslāpis pēc jaunas informācijas un mācībām. Vienalga – vai studijas, vai kursi vai noderīgi ieraksti, kas atrasti tīmeklī. Ātri uztversi un sapratīsi, kas nepieciešams un kur pēc tam likt lietā.

ZIVIS

Daudz pienākumu, un kādā brīdī šķitīs, ka pārāk daudz. Runā ar priekšniecību, kolēģiem, darījumu partneriem – vajadzētu pārskatīt darbu grafikus un noslodzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu