Indrašis beidzot komentējis Maskavas "Spartak" sāgu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Miks Indrašis
Miks Indrašis Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokeja uzbrucējs sarunā ar TVNET beidzot komentējis aizvadītās vasaras sāgu ap viņa pievienošanos Maskavas "Spartak".

Viens no aizvadītās vasaras apspriestākajiem tematiem Latvijas sportā bija Mika Indraša (pēcāk arī Jāņa Kalniņa un Nikolaja Jelisejeva) pievienošanās Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubam.

Pēcāk Indrašis savā "Instagram" kontā norādīja, ka ir Latvijas patriots un nespēlēs agresora valstī, nosodot karu Ukrainā. Savu profesionālo karjeru Indrašis turpina Vācijas DEL līgā.

Indraša komunikācija gan uzreiz pēc izskanējušām ziņām par pievienošanos "Spartak", gan arī turpinājumā bija ļoti minimāla.

Viesojoties TVNET podkāstā "Hokeja anatomija ar Jēkabu Rēdlihu", runāja arī par savu psiholoģisko noturību.

"Atbalstam ir jābūt. Pazvani draugam, pazvani mammai. Vienalga. Ir bijis tā, ka es ne ar vienu nerunāju pat nedēļu. Un tad gan ir gruzīgi. Tad jau tāda kā depresija sākas. Šogad jo sevišķi. Daudz esmu turējis sevī," sacīja Indrašis.

Protams, viens no sarunas tematiem bija arī ziņas par Indraša pievienošanos Maskavas "Spartak". Hokejists smejoties norādīja, ka šī viņam bijusi "forša vasara", bet atbilde uz jautājumu par to, vai viņš bija parakstījis līgumu ar "Spartak", bija pārliecinoša: "Nebiju!"

Visu Indraša izklāstu par vasarā notikušo varēsiet izlasīt un arī noskatīties jau otrdien, 15. novembrī, TVNET tiešsaistes žurnālā KLIK.

Patlaban 32 gadu vecais Indrašis spēlē Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) klubā Šveningeras "Wild Wings".

Iepriekš tika ziņots, ka Latvijas uzbrucējs esot noslēdzis viena gada līgumu ar "Spartak" par 17 miljoniem rubļu (aptuveni 290 000 eiro). Pēc Kontinentālās hokeja līgas (KHL) reglamenta, pārtraucot kontraktu pēc spēlētāja iniciatīvas, viņam jāatmaksājot viena trešā daļa no līgumā paredzētās summas - 5,61 miljons rubļu (aptuveni 97 000 eiro).

Pagājušajā sezonā Indrašis aizvadīja 46 spēles Maskavas apgabala "Vitjaz" un Leonīda Tambijeva vadītās Vladivostokas "Admiral" rindās, KHL čempionātā gūstot 17 (7+10) rezultativitātes punktus.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā piedalījās Pekinas olimpiskajās spēlēs un sezonu pabeidza "Biel-Bienne" komandā Šveices čempionātā, kur kopumā 11 mačos atzīmējās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Pēc klubu sezonas trauma viņam liedza startu pasaules meistarsacīkstēs.

Viņš karjerā pārstāvējis arī KHL komandas Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo".

Indrašis Latvijas izlases sastāvā piedalījies deviņos pasaules čempionātos un divās olimpiskajās spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu