Lūdz sabiedrības palīdzību mūziķim Harijam Zariņam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Mūziķis Harijs Zariņš uzstājas savā 60 gadu jubilejas koncerttūres "Tu un es" koncertā Rīgas Kongresu namā.
Mūziķis Harijs Zariņš uzstājas savā 60 gadu jubilejas koncerttūres "Tu un es" koncertā Rīgas Kongresu namā. Foto: Zane Bitere/LETA

Nepieciešams atbalsts mūziķim Harijam Zariņam, Latvijas roka leģendai, grupu "Opus Pro" un "Colt" dibinātājam, ģitāristam un daudzu visiem zināmu hitu ("Tu un Es", "Pēdējā pietura", "Šonakt", "Man ir viss", "Mīļā" un citu) komponistam un vārdu autoram, vēsta "Fonds Līdzskaņa". 

Zariņam 2014. gadā tika konstatēts ļaundabīgs audzējs. Līdz šim mūziķis ar slimību cīnījies pats saviem spēkiem un saviem līdzekļiem. Slimība ir progresējusi un tādēļ ir nepieciešama steidzama operācija Vācijā. Šajā operācijā tiek izmantotas jaunas, inovatīvas metodes, kuras Latvijā nav pieejamas. 

Mūziķa operācijas izmaksas ir 32 000 eiro. 

Ikviens, kurš vēlas atbalstīt Hariju Zariņu, aicināts veikt ziedojumu spiežot šeit vai ziedot, veicot pārskaitījumu uz "Fonda Līdzskaņa" bankas kontu, maksājuma mērķī norādot "Ziedojums Harijam Zariņam". 

Mērķziedojums pilnā apmērā tiks novirzīts mūziķa medicīnisko procedūru vai nepieciešamo maksājumu veikšanai. "Fonda Līdzskaņa" administratīvās izmaksas netiek segtas no ziedojumiem.

Nodibinājumu "Fonds Līdzskaņa” 2016. gada nogalē dibinājusi biedrība "Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība" (LaIPA).

Fonda mērķis ir sniegt atbalstu Latvijas mūziķiem, kuri ir saskārušies ar dažādām problēmām un paši nav spējīgi tās atrisināt. Kādam vajag finansiālu atbalstu medicīniskajai palīdzībai, citam sanest malku vai noorganizēt jubilejas koncertu.

"Mēs vēlamies palīdzēt, neatstājot nelaimē mūsu kolēģus un draugus, kuri ir devuši lielu artavu Latvijas mūzikas nozarei un sabiedrībai kopumā," norāda fonda pārstāvji. 

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu