Raimonds Pauls publiskā pasākumā pamatīgi izjoko visus, kas vēlējās viņu nofotografēt (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ieva Leiniša/LETA

8. novembrī kinoteātrī "Splendid Palace" norisinājās režisores Ināras Kolmanes uzņemtās dokumentālās filmas "Ētera personība Gunārs Jākobsons", kuru ar savu klātbūtni pagodināja arī Maestro Raimonds Pauls, raksta "Kas Jauns".

Pēc filmas noskatīšanās Raimonds Pauls steidza mājup, bet, kamēr gaidīja šoferi, viņš paspēja "izmest" pāris frāzes ar sev raksturīgo melno humoru un saldajā ēdienā izjokoja visus, kas vēlējās viņu nofotografēt.

Viņš neatteica ne interviju televīzijai, ne pārmīt kādu vārdu ar presi un radio kolēģiem, no kuriem dažam uz jautājumu "kā iet?" atbildēja, ka "ne tik labi kā tev".

Savukārt visus, kas bija sastājušies riņķī, lai censtos viņu nofotografēt, kas Paulam īpaši nepatīk,

Maestro pārsteidza ar "pretfotografēšanu" – izvelkot no žaketes krūšu kabatas blociņu, kas atgādina mobilā tālruņa izmēru, viņš to uzjautrināts vērsa pret žurnālistiem, sakot, ka tagad "vo-vo-vo – safotografēs visus!".

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka intervijā ar tiešsaistes žurnālu "Klik" Maestro uzsvēra, ka viņu īpaši kaitina tie ir nebeidzamie zibšņi viņa acu priekšā.

"Tagad ar tiem telefoniem, tā tak ir nelaime, agrāk tā nebija. Bija varbūt viens ar kādu aparātu, bet tagad... Un diezgan nekaunīgi to dara, es beidzu koncertu un viņi nāk manā ģērbtuvē un neļauj pat atjēgties.

Nu, velns ar ārā, atļaujiet man kaut pārģērbties.

Vispirms - ja tu gribi mani fotografēt, ir jāpaprasa mana piekrišana, vai es to gribu. Bet tagad gandrīz vai jau uzskata, ka iedomīgs esmu, ja pasaku, kāpēc man neviens nepaprasa. Tā ir arī norāde par kultūru un attieksmi. Bet tur neko vairs nevar izdarīt, tagad katram bērniņam ir tas telefons."

Pilnu interviju ar maestro par ģimeni, skatuvi, atmiņām - siltām un skaudrām - lasi tiešsaistes žurnālā "Klik".

Vairāk par pirmizrādi lasi izdevuma "Kas Jauns" 15. novembra numurā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu