Juglas ielā investēs deviņus miljonus eiro jaunā projektā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Sorbis/Shutterstock

Nekustamo īpašumu projektu attīstītājs "VPH Latvia" investēs deviņus miljonus eiro jaunā projektā Juglas ielā pretī tirdzniecības centriem IKEA un "Sāga", informēja "VPH Latvia" pārstāvji.

Projektā ietilps četras dažādas ēkas - "McDonald’s" un "KFC" ātrās ēdināšanas vietas, "ProBro" automazgātava un tirdzniecības centrs ar nomnieku "SuperAlko".

"VPH Latvia" direktors Juris Barkāns norāda, ka šis Rīgas reģions strauji attīstās un ir ar lielu potenciālu. "VPH Latvia" šeit jau ir attīstījis tirdzniecības centrus "Mežciems" un "Sāga".

Juglas ielā būvniecības darbi sākās šī gada septembrī, projekta vadībai un sadarbības partneru mērķis ir pabeigt būvniecību līdz nākamā gada pirmajai pusei.

Projektu izstrādāja "Dual arhitekti", būvniecību veic "Mapri būve", būvuzraudzību veic "Forma2", bet projektu finansē "Bigbank".

Projektu "VPH Latvia" realizē kopā ar uzņēmumu SIA "Rīgas īpašumu fonds", kas projektā piedalās kā partneris.

Starp nozīmīgākajiem "VPH Latvia" līdz šim realizētajiem projektiem ir lielveikals "Sāga", tirdzniecības centrs Ziepniekkalnā, Valdeķu ielā, ar enkurnomnieku "Lidl", tirdzniecības centrs "Mežciems", kā arī šogad atvērtā viesnīca "Hampton by Hilton" pie lidostas "Rīga".

"VPH" grupa attīsta un pārvalda komerciālos nekustamos īpašumus starptautiskiem un vietējiem nomniekiem Baltijas valstīs.

"Firmas.lv" informācija liecina, ka 2021.gadā "VPH Latvia" strādāja ar 571 077 eiro apgrozījumu, bet kompānijas zaudējumi bija 211 060 eiro apmērā. Kompānija reģistrēta 2016.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 2900 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Lietuvas kompānija "VPH".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu