Trešdienas horoskops: 16. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Anneleven Stock/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 16. novembrim.

AUNS

Iepriekšējā dzīves un darba pieredze apvienojumā ar labu intuīciju šodien ļoti noderēs. Iespējams, ka profesionālajā vidē samilzušas strīdus situācijas, kas prasa rāmu risinājumu.

VĒRSIS

Laba diena, lai nodarbotos ar lietišķiem jautājumiem – kārtotu darīšanas iestādēs vai bankās un risinātu komunālos jautājumus. Darbi ies no rokas, ja neļausies stresam.

DVĪŅI

Tu esi komunikācijas virtuozs un šodien ir iespējas izveidot jaunus lietišķos kontaktus, ka vēlāk dos augļus materiālā izteiksmē. Tikai vienošanās jānoformē juridiski saistošos līgumos.

VĒZIS

Daudz enerģijas un darbi ies no rokas. Var gan gadīties, ka ceļā uzrodas kāds skauģis, bet tas tevi nebiedē un netraucē. Tu esi profesionālis un būs cilvēki, kas atbalsta un vēlas sadarboties.

LAUVA

Pret jauniem darba vai karjeras piedāvājumiem izturies vērtējoši. Ne viss ir zelts, kas spoži spīd. Un pievērs uzmanību finansēm – kas notiek bankas kontā un naudas makā.

JAUNAVA

Ļoti emocionāla diena. Neiesaisties strīdos un netērē enerģiju, lai kādu pārliecinātu par savu ideju dzīvotspēju. Ir tāds teiciens: "Kas zina, ko grib, var visu, ko grib."

SVARI

"Kauns nav nezināt, bet kauns ir negribēt zināt," tāda dzīves gudrība. Ja nāk atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu vai profesionālo iemaņu, tad jāmeklē tīmeklī kursu piedāvājumi.

SKORPIONS

Kaut arī mēdz teikt, ka "viens nav karotājs", šodien labāk paļauties uz saviem spēkiem un zināšanām, ne citu saldajiem solījumiem. Var rasties lieliskas idejas par peļņu un jauniem biznesa projektiem.

STRĒLNIEKS

Uzsmaidi pasaulei un tā atbildēs ar to pašu. Šodien būsi savā elementā un sekmīgi risināsi sarunas, pārliecinoši prezentēsi idejas un satiksi cilvēkus, kas ir ieinteresēti sadarboties.

MEŽĀZIS

Šī diena lietišķās noskaņās. Vari kārtot darīšanas bankās, risināt kredītjautājumus vai iegādāties lielāku pirkumu līzingā, iepriekš gan rūpīgi izvērtējot savas iespējas.

ŪDENSVĪRS

Būs vēlme aktīvi darboties, piedalīties prezentācijās, uzņemties sabiedriskos pienākumus un vakarā sarīkot draugu ballīti. Pats gūsi pozitīvu lādiņu un iedvesmosi arī citus.

ZIVIS

Vajadzētu turēties tālāk no tiem, kas čīkst un par visu žēlojas. Lai nesabojā garastāvokli. Prātā nāks interesantas idejas par peļņu – jo radošāk izpaudīsies, jo lielākas iespējas pavairot ienākumus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu