Agrita Bindre pošas uz Vāciju špionēt, kā dzīvo viņas jauniņais kavalieris

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram/ agritabb

Šovu zvaigzne Agrita Bindre-Blumenaua pošas uz Vāciju, lai pārbaudītu, kā dzīvo viņas jauniņais kavalieris Jānis Bumbiers. Abu attiecībās iezagusies šaubu ēna, tāpēc Agrita ir gatava braukt lielu gaisa gabalu, lai redzētu visu savām acīm, liecina šova "Ģimene burkā" jaunākā epizode.

Agrita braucienā uz Vāciju pie sava kavaliera dosies ar savu māsu Katrīni un kavaliera māsu. 

Dāmas tālajā braucienā dosies ar kemperi Galamērķis ir Vācijas pilsēta Čemnica, kas atrodas pie Čehijas robežas. "Man radās traka ideja braukt ar kemperi. Trakās mammas laidīs!"

"Mēs esam meitenes uz viena viļņa, gribam aizbraukt pačolēt, kas tur notiek īstenībā, jo pēdējā laikā kaut kāda mistika."

Agrita par ideju doties uz Vāciju pavēstījusi arī savam kavalierim. Māsa vaicāja, kā viņš uz to reaģējis, un Agrita atbildēja: "It kā gaidot."

"Attālums attiecībās tomēr rada vai nu satuvināšanos, vai atsvešināšanos. Pēdējā laikā ir ienākusi informācija, ka ir savādāk, nekā viņš saka, līdz ar to es gribu redzēt ar savām acīm, kas tur īsti notiek," pastāstīja Agrita.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka kaislību Agritas dzīvē netrūkst. Patlaban risinās gan šķiršanās process ar vīru Jāni, gan ik pa laikam izskan otra Jāņa vārds, ar kuru attiecības Agrita sāka šajā vasarā. Vasaras noslēgumā Jānis Agritai paziņoja, ka dosies peļņā uz Vāciju. Šovu zvaigzne jau tad bažījās par attiecībām no attāluma, taču nu ir skaidrs, ka attālums neko labu nav nesis.

Agrita un Jāni iepazinās klubā un sāka tikties šīs vasaras sākumā. Viņiem ir 20 gadu starpība, taču tas neesot šķērslis.

Agrita iepriekš atklāja, ka mīlestību iepriekš meklējusi arī iepazīšanās lietotnē "Tinder". "Astoņi mēneši tinderī, ņifi*ā, tur ir tikai kaut kādi losīši, kuri izliekas par tiem, kas viņi nav," savu pieredzi komentēja Agrita.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu