Kambalas dodas uz Dobeli, kārtot lietas ar "Dobeles dzirnavnieku"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Pēc "čuhņas" skandāla, Kambalu pāris devās uz Dobeli, lai tiktos ar "Dobeles dzirnavnieku", kas aizsāka joku ar viņas sejas izmantošanu mārketinga nolūkos. Jau šķērsojot pilsētas robežu un apstājoties pie Dobeles zīmes, Kambalu pāris tiek sagaidīts ar skaļiem izsaucieniem no vietējo puses.

"Mēs tagad atrodamies Rīgas provincē vai laukos. Tas nenozīmē, ka te ir neglīti, vai te nav labi biznesi vai forši cilvēki," stāvot pie Dobeles pilsētas zīmes, teic Kaspars Kambala.

Olga turpina: "Bet te jau arī ir lauki."

Stāvot pie Dobeles zīmes, Kambalu pāris tika sagaidīts ar skaļiem izsaucieniem no vietējo puses, apstājās arī automašīna, pa logu saucot skaļus izsaucienus.

Dobeles pilsētu Kambalas apmeklēja, jo vēlējās aprunāties ar "Dobeles dzirnavnieka" pārstāvjiem pēc tam, kad Olgas fotogrāfija tika izmantota mārketinga nolūkiem, kas bija sākums Olgas ļaunākajam murgam.

Olga ir ne vien vīlusies, bet arī apvainojusies, jo par to, ka uzņēmums viņas seju un raidījumā "Zili rozā" izteikto frāzi "Cilvēki brauc no visādām "čuhņām", no Dobelēm", viņai dāvanā piedāvāja miltus. Olga to uzskata par ņirgāšanos.

Foto: Ekrānuzņēmums

"Uzskatu, ka viņi bija pirmie mobinga vairotāji. Kas man atmaksās morālo kaitējumu?" Olga ir neapmierināta.

"Viņi ir izdarījuši diezgan lielu pārkāpumu, paši, iespējams, to neapzinoties," nosaka Olga. 

"Kad tas viss sākās, man likās, ka gribu nomirt. Likās, ka esmu kaut ko ne tā izdarījusi. Cilvēki man rakstīja, cik esmu pretīga. Sākās draudēšana, zvani," par piedzīvoto teic Kambala.

Pirms došanās iekšā pa uzņēmuma durvīm Kaspars sievu mierināja, turot viņas roku.

Olga parādīja savu attieksmi, nesarokojoties ar uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciālisti Zandu Lūsi. 

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka sabiedrībā plašu rezonansi raisīja "čuhņas" skandāls - Olgas Kambalas frāze burtiski pārņēma sabiedrību.

Pāris dienās saņemot virkni negāciju, Kambala lēma nākt klajā ar paziņojumu, uzaicinot mediju pārstāvjus uz preses konferenci. 

Konferencē Olga pauda: "Uzskatu, ka tiku izmantota. Es atkārtošos, ka šā visa dēļ sāku apmeklēt psihologu, bet esmu stipra, tikšu tam pāri, bet mēs gribam pacelt mobinga problēmu Latvijā."

"Tā Latvijā nedrīkst darīt, mana sieva personīgi nevienu neaizskāra," uzsvēra Kaspars.

Konferencē abi paziņoja arī to, ka tiesāsies un pacels mobinga jautājumu valstiskā līmenī.

Foto: Atskats uz Kambalu oficiāli izsludināto preses konferenci

Iepriekš ziņots arī tas, ka ne tikai "Dobeles dzirnavnieks" izmantoja "čuhņgeitu", lai sociālajos medijos atgādinātu par sevi, pārdotu kādu produktu un vienkārši radoši izpaustos.

Vairāk skaties 1188.lv.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu