Jēkabpils iedzīvotāji ziņo, ka pilsētā uzdarbojas izvarotājs. Policija komentē situāciju (3)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: breakermaximus/Shutterstock

Sociālo tīklu vietnēs pēdējo dienu laikā izplatās satraucoša informācija, ka Jēkabpilī uzdarbojas izvarotājs, kurš uzbrūk mazgadīgām meitenēm un ar viņām apmierina savas pretdabiskās seksuālās tieksmes. Tiek vēstīts par diviem gadījumiem, kur cietušas 10 un 15 gadus vecas meitenes, kā arī par gadījumu, kad meitenei izdevies aizbēgt. "Apollo.lv" sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu, vai informācija ir patiesa. 

Sociālo tīklu lietotājs Uģis vēsta: "Jēkabpils meitenes, jaunietes. Visa informācija uzzināta no policijas. Jēkabpilī ir vīrietis apmēram 30 gadi - izvarotājs. Pirmā izvarošana notikusi Zemgales ielā, 15 gadus veca meitene. Pagājušajā trešdienā apmēram pulksten 19.

Otrā - Namejas iela. Izvarota 10 gadus veca meitenīte. Laiks nav zināms."

Foto: Ekrānuzņēmums no "Facebook" ieraksta.

"Apollo.lv" sazinājās ar Valsts policiju, lai noskaidrotu, vai šīs ziņas ir patiesas. "Valsts policija šobrīd ir saņēmusi informāciju par vienu gadījumu Jēkabpilī, kur vērsts noziedzīgs nodarījums pret personas tikumību un dzimumneaizskaramību.

Ceturtdien, 10. novembrī, Zemgales reģiona pārvaldes amatpersonas, saņemot šo informāciju, sāka kriminālprocesu. Šobrīd minēto kriminālprocesu pilnā apjomā ir pārņēmuši Kriminālpolicijas biroja darbinieki, un tiek veiktas visas nepieciešamās darbības, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Valsts policijas rīcībā esošā informācija neapstiprina publiski izskanējušo informāciju par vairākām cietušām personām, un sabiedrībai nav pamata satraukumam. Vairāk informācijas par notikušo Valsts policija sniegs, tiklīdz tas būs iespējams, nekaitējot izmeklēšanas interesēm," vēsta Valsts policijas pārstāve Dace Kalniņa.

Jēkabpils ziņu portāls "Radio1.lv" ir saņēmis ziņas no vairākiem satrauktiem vecākiem, kas ir nobažījušies par savu bērnu drošību pilsētā.

"Facebook izplatās ziņa par iespējamu izvarotāju Jēkabpilī. Esot it kā jau divi gadījumi. Varbūt tās ir viltus ziņas? Pievienoju klāt ekrānuzņēmumu ar ziņu. Varbūt Jūsu ziņu dienestam ir iespēja noskaidrot ko vairāk par šo situāciju?" raksta iedzīvotāja Lāsma.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu