Piektdienas horoskops: 18. novembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Sergei25/Shutterstock

Horoskopi piektdienai, 18. novembrim.

AUNS

Sirsnīga diena valsts svētku gaisotnē kopā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Apmeklējiet kopā kādu publisku pasākumu un pēc tam klāj vakariņu galdu. Būs svinīgi un omulīgi.

VĒRSIS

Latvijas dzimšanas dienā klāj baltu galdautu un aicini kopā radu saimi. Svinīgs un pacilājošs noskaņojums. Saviesīgās sarunās var rasties arī noderīgas idejas par lietišķām tēmām.

DVĪŅI

Ļoti rosīgs noskaņojums un gribas pabūt vairākās vietās vienlaikus, sazināties ar radiem, draugiem, paziņām, vēl arī apdarīt mājas darbus. Varbūt tomēr „perpetuum mobile” jeb mūžīgais dzinējs eksistē?

VĒZIS

Vislabāk jutīsies mājīgā atmosfērā kopā ar savējiem. Sanāciet kopā, lai atzīmētu Latvijas dzimšanas dienu. Balts galdauts, sveces un svinīgs svētku noskaņojums.

LAUVA

Šīs brīvdienas garākas un vajag labi atpūsties. Vēlams tālāks izbrauciens ar kultūras programmu. Tas nāks par labu arī sirdslietām – kam dzirkstelīte esošās attiecībās, kam iepazīšanās.

JAUNAVA

Pozitīva un svinīga diena. Vajadzētu izbaudīt, taču nez’ kāpēc prāts nemierīgs un arī mazliet stress. Kaut gan iemeslu tam nav. Aizbrauc pie dabas vai dodies garā pastaigā.

SVARI

Vajadzētu doties tālākā izbraucienā – izvēdināt galvu, sakārtot domas, pabūt kopā ar mīļoto. Brīvajām sirdīm dzirkstošu emociju laiks un simpātijas arī var rasties caur ārzemju tēmu.

SKORPIONS

Pēc īsās, bet ražīgās darba nedēļas godam nopelnīta atpūta. Šodien dari to, kas patīk vislabāk, kas sagādā prieku un ļauj relaksēties. Vakarā tuvinieku lokā atzīmē Latvijas dzimšanas dienu.

STRĒLNIEKS

Gribās to brīvības sajūtu, kad vējš matos un piedzīvojumiem pilns ceļš zem kājām. Prieku sagādās neliels ceļojums – vienalga vai vienatnē vai kopā ar ģimeni un draugiem.

MEŽĀZIS

Iepriecini ģimeni, radot svētku sajūtu. Kopā varat uzpost mājokli, parosīties virtuvē un sasēst pie svinīga mielasta galda. Ja nav iespēju ar dažiem tuviniekiem tikties klātienē, tad sazinies tiešsaistē.

ŪDENSVĪRS

Satiecies ar draugiem un apmeklē Latvijas dzimšanas dienas pasākumus, kas publiski pieejami – tas var būt koncerts, mūsu valsts vēstures kino seanss, u.c. Pacilājošas emocijas.

ZIVIS

Svini kopā ar saviem mīļajiem. Uzklāj baltu galdautu, iededz sveces – atzīmējiet Latvijas dzimšanas dienu. Ja šobrīd sirds brīva, iespējama interesanta tikšanās ar romantisku turpinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu