"Piedod, Kimberlij!" Kā francūzis devās uz randiņu ar amerikānieti Losandželosā un kas no tā iznāca

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: @iamrenanpachecho/TikTok.com/Apollo kolāža

Francūzis, kurš tikko ieradies Losandželosā, devās uz randiņu ar amerikānieti. Rezultāts bija pilnīga katastrofa, toties uzspridzināja "TikTok". Video noskatījušies jau vairāk nekā 22 miljoni, un trīs miljoni to "ielaikojuši".

Šarmantais francūzis, matiem plandot, straujā gaitā soļo pa Losandželosu un, žestikulējot un tumšās acis neatvairāmi zibinot, izklāsta, kas viņu tā šokējis pirmajā randiņā un kā tas beidzies.

"Vakar bija mans pirmais randiņš ar amerikāņu sievieti. Tā bija pilnīga katastrofa!

Ierados restorānā. Pirmkārt... Viņu sauc Kimberlija. Olalā, nav mans mīļākais vārds, bet nu labi. Bet viņa ir glīta, apsēžamies, paņemam ēdienkarti. Viņa ieskatās man acīs un saka: es neēdu glutēnu.

Tu neēd glutēnu? Bet kā tu vari neēst glutēnu?! Glutēns ir mana dzīve! Kimberlij, glutēns ir... Kruasāns! Glutēns ir bagete! Kā tu vari neēst glutēnu?

Es esmu apjucis, nemelošu, jūtos apjucis. Paskatos pa labi, paskatos pa kreisi, un tad es saku – labi, mums mazliet jāatslābinās, paņemšu glāzi vīna, kādu vīnu tu dzersi?

Un tad viņa man saka – viņa nedzer alkoholu.

Kā var nedzert alkoholu? Kimberlij... Alkohols ir prieks! Le Vine! Vīns! Vīns ir prieks!

Man ļoti žēl, bet es pametu to restorānu, pat neatvadoties, es tur nevarēju palikt. Es nevaru būt intīmās attiecībās ar kādu, kas neēd glutēnu un nedzer vīnu. Piedod, Kimberlij!"

@iamrenanpacheco

François went on his first American date! It didn’t go as planned…

♬ France Accordion Swing - MIZUSATO Masaki

Patiesībā francūzis ir izdomāts tēls. Klišejas par franču vīriešiem Amerikā monologā asprātīgi izspēlējis brazīliešu aktieris Renāns Pačeko. Viņš tiešām ir ieradies Losandželosā un radījis tēlu Francūzis. "TikTok" viņš izspēlē vairākus monologus, kurā viņa tēls Francūzis sastopas ar dažādiem izaicinājumiem un pārsteigumiem, kādi var gadīties ikvienam eiropietim, pirmo reizi nokļūstot Losandželosā.

Renānam Pačeko ir 26 gadi, viņš dzimis Brazīlijā, bet, kad viņam bija pieci gadi, viņa ģimene pārvācās dzīvot uz Velsu. Kopš septiņu gadu vecuma Renāns ar ģimeni dzīvo Francijā. Losandželosā viņš ieradies nesen un pats uz savas ādas izbaudījis kultūršoku par dažādām tēmām. Viņam ir video par to, kā Amerikā dod dzeramnaudas, video, kurā viņa tēls Francūzis šokējas par amerikāņu modi, citā – par porciju lielumu amerikāņu ēstuvēs. 

Losandželosas robežās atrodas arī daudzu aktieru sapnis - Holivuda. Iespējams, ka ļoti pievilcīgais brazīliešu aktieris ar savu Francūzi iekritīs acīs kādam režisoram un nokļūs arī lielākās filmās uz lielākiem ekrāniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu