VIDEO ⟩ Porziņģis turpina spēlēt lieliski arī Bīla atgriešanās spēlē (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā rezultatīvu sniegumu jau atkal demonstrēja latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Vašingtonas "Wizards" savā laukumā ar rezultātu 120:121 (37:29, 30:25, 20:35, 33:32) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder" vienībai.

Porziņģis laukumā pavadīja 36 minūtes un 28 sekundes, izceļoties ar 27 gūtajiem punktiem (4/8 2p., 4/7 3p., 7/9 1p.). Latviešu basketbolists šajā mačā jau atkal bija komandas rezultatīvākais spēlētājs.

Tāpat liepājnieka kontā arī deviņas bumbas zem groziem, četras rezultatīvas piespēles, kā arī pa vienai pārķertai bumbai un bloķētam metienam. "Wizards" ar Porziņģi laukumā guva par 16 punktiem vairāk nekā zaudēja, kas bija otrs labākais rādītājs komandā aiz Montes Morisa (+24).

Pēc piecu spēļu prombūtnes šajā mačā laukumā atgriezās "Wizards" apmaksātākais spēlētājs Bredlijs Bīls, kurš 37 minūtēs spēles laika atzīmējās ar 25 gūtajiem punktiem.

"Wizards" šoreiz pievīla rezervisti, jo nevienam no spēlētājiem, kuri spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa +/- koeficients nebija pozitīvs. Labākais šajā rādītājā no rezervistiem bija Rui Hačimura (-3), bet sliktākais - Korijs Kisperts, kurš 11 minūšu laikā iekrāja -20.

Pretinieku rindās savas karjeras rezultativitātes rekordu atkārtoja "Thunder" spīdeklis Šejs Gildžess Aleksandrs, gūstot 42 punktus. Tāpat viņš pievienoja arī septiņas rezultatīvas piespēles un sešas bumbas zem groziem.

"Wizards" šobrīd ar astoņām uzvarām septiņos mačos ieņem 7. vietu Austrumu konferencē.

Nākamo spēli "Wizards" aizvadīs naktī uz sestdienu, plkst. 2 pēc Latvijas laika uzņemot Maiami "Heat".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu