VIDEO ⟩ Neģēļu bariņš Pļavniekos ar kājām bradā Latvijas karogu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Edijs Pālens/LETA

Lāčplēša dienā, kad pie ēkām plīvo Latvijas karogi, kāds nams Pļavniekos palicis bez tā. Karogs parādījies skvērā iesprausts zemē, bet pēctam jau mētāts un bradāts kājām, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

11. novembra pēcpusdienā kāds iedzīvotājs, izejot uz sava balkona, nejauši pieķēra neģēļu bariņu nozieguma brīdī pie Dravnieku ielas skvēra. Zaimojošo rīcību pret Latvijas valsts karogu viņš paspējis arī nofilmēt.

"Tur cilvēki kaut kādi četri, pieci, seši. Sieviete vēl bija saistīta tajā starpā arī. Un krievu tautības visi, vismaz attālumā varēja dzirdēt, ka krieviski runā," saka vīrietis. 

Video manāms, ka viens no cilvēkiem tomēr iebildis pret karoga zaimošanu. 

No šobrīd pieejamās informācijas izriet, ka valsts simbols ir mētājies sabradāts māju pagalmā līdz pat nākamajai dienai, kad to atrada sētnieks. 

Policijā norāda, ka pret vīrieti, pie kura atradās Latvijas karogs un kurš bijis alkohola reibumā, sākts administratīvais process par atrašanos sabiedriskā vietā tādā alkohola reibuma stāvoklī, kas aizskar cilvēka cieņu, un viņam piemērots sods. 

Valsts policija aicina atsaukties iedzīvotājus, kuru rīcībā ir vēl kāda informācija vai videomateriāli par iespējamām nelikumīgām darbībām, ko izdarījušas šīs personas un, tostarp, kas varētu būt saistītas ar karoga zaimošanu.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu