"Domā, man viegli. Pieci gadi sa*isti. 2000 eiro no gaisa arī nekrīt." Pēc avārijas iespējamais dzērājšoferis iesaistās diskusijās (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Liene Veigule, Facebook.com

14. novembrī Siguldas novada Stīveros notika ceļu satiksmes negadījums, kur saskaņā ar policijas rīcībā esošo informāciju automašīnas "Volkswagen" vadītājs iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā un sadūrās ar automašīnām "Volvo" un BMW. Valsts policija konstatēja, ka "Volkswagen" vadītājs ar auto brauca, būdams 1,96 promiļu reibumā, kā arī braukšanas laikā izmantoja viedierīci.

Uzreiz pēc avārijas, vēl braucot uz Gaiļezera slimnīcu, lai pārbaudītu galvas sasitumu nopietnību, avārijā iesaistītā "Volvo" vadītāja Liene Veigule savā "Facebook" kontā emocionāli pastāstīja par avāriju. Viņa rakstīja:

"Es satiku slepkavu! Viņš gribēja nogalināt mani un manus bērnus!"

Pēc emocionālā ieraksta raisījās tikpat emocionālas diskusijas komentāros. Daudzi komentētāji braukšanu reibumā sauca par slepkavības mēģinājumu.

Kāds komentētājs Kaspars raksta: "Kads slepkavibas meiginajums, domajat ko rakstat." Citā komentārā viņš piebilst: "iesaissat treso kurs to visu izraisija to jau neviens nepiemin...gudrie komentatori pretigi paliek." 

Kaspars komentārus acīmredzami uztvēra tik personiski, ka kāds komentētājs viņam jautā: "Pareizi saprotu? Tu esi tas dzērājs pie stūres?"

Kaspars atbild: "Tā sanāk."

"Apollo.lv" neņemas apgalvot, ka komentētājs Kaspars tiešām ir konkrētajā notikumā iesaistītais dzērājšoferis, taču viņa komentāri tam pat varētu likt noticēt. Un, ja tā, šis nu ir tiešām rets gadījums, kad pats dzērājšoferis aktīvi iesaistās avārijas komentēšanā: "Nenoliedzu savu vainu bet tie gudrinieki lai muti pietur."

Kas tad notiek dzērājšofera galvā pēc paša izraisītas avārijas?

Komentāros Kaspars sākumā vaino avārijā miglu un krampju lēkmi: "Migla likums un viss parejais ja vainigs ka nenoaregeju bet parejie soferisi neskrienat kur nevajaga ludzu." "Del promilam ne, bet ka atminas zudums un lekme krampju."

"Braucu pec zalem uz siguldu migla likums ta sanaca ...ar nozelu."

Par avārijā vainīgo Kaspars savos komentāros pasludina avārijā iesaistīto otro auto – BMW: "Bmw vaditajai ari sodu vajadzetu. Provoceja to visu." 

Viņš izsaka pat "joku": "Ka tas bmw kiegeli stikla nedabon humors protams". 

Volvo vadītāja Liene Veigule komentē situāciju ar BMW: "Viņa taču nedzina! Viņa visu laiku bija man aizmugurē! Trieciena brīdī bija savā joslā." Kaspars atbild: "Lai ta butu,velreiz atvainojos man staz 30 gadi pirmo reizi kas tads gadas, velreiz atvainojos, labi ka neviens necieta...ieskatijos mob un atrados gravi,tiesam no sirds atvainojos."

Kāds komentētājs rezumē: "Ok, brauci pa šoseju pālī, skatoties mobilajā, bet vainīgs bembis, kas brauca aiz "Volvo"..... Bembis izprovocēja braukt pretējā joslā un likt Volvo purnā... Varbūt tomēr nevajag nemaz un nekad tiesības, ja kāds var "izprovocēt" uz šādiem slepkavnieciskiem manevriem?

Kaspars raksta: "Sods bargs 5 gadi tiesibas nost un 2000 eur sods bet labi ka viss labi beidzas" Un piebilst:

"Sapigi, jo toposajam darbam vajadzeja tiesibas."

Kāds komentētājs saka: "Jebkurš, sēžoties pie stūres reibumā vai uz paģirām ir potenciāls slepkava! Un atrunāties vai vainot citus tagad vari, kā vien gribi, faktus tas nemainīs!"

Uz kāda komentētāja dusmām Kaspars atbild:

"Domā, man viegli. 5 gadi sa*isti. 2000 no gaisa arī nekrīt."

"Sitat mani nost vainigs, ja labak paliks, pats jutos pretigi par notikuso." Kaspars arī saka:

"Volvo vaditajai un vinas berniem tiesam atvainojos ceru ka kadreiz piedos man". 

Kād komentētāja raksta: "volvo vadītājai? Un kas ir ar otro mašīnu kur arī bija sieviete un bērns? Liekas ka vēl joprojām esi laba zvinģulī ja šādas muļķības uzdrīksties te rakstīt!"

Diskusija beigās Kaspars raksta: "Man tiesibas nebus 5 gadus savas vainas pec, tagat tadus vien fiksesu un busu stukacs,lai nekas tads neatkartoties...apsolu."

Valsts policija sākusi trīs administratīvā pārkāpuma procesus – par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu, braukšanu alkohola reibumā un par viedierīces izmantošanu braukšanas laikā.

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu