Elīna Gluzunova atzīstas, ka kopdzīve ar Artjomu nav nekāds rožu dārzs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums

Dziedātāja un šova "Ģimene burkā" zvaigzne Elīna Gluzunova izkrata sirdi draudzenei Ilvai par attiecībām ar Artjomu un atklāj, ka abu attiecības pēc šķiršanās un atkalapvienošanās nav ideālas. Viņa ierosinājusi dzīvesbiedru apmeklēt terapeitu, taču mīļotais atsakās.

"Mums ar Artjomu nav kopīgu draugu. Tas laikam ir tāpēc, ka viņam nepatīk manas draudzenes, jo viņš uzskata, ka es no viņām ietekmējos," teic Elīna.

Elīna ne reizi vien minējusi, ka iet pie terapeita, lai tiktu ar sevi skaidrībā, taču viņa ir vienīgā ģimenē, kura to dara. "Artjomam problēmu nav," nosaka Elīna.

Savulaik Elīna Artjomam piedāvājusi apmeklēt pāru terapiju, lai saglābtu abu attiecības, un viņš esot pat piekritis, bet, kad pienākusi diena, kad jādodas pie terapeita, Artjoms atteicies to darīt. 

"Vienmēr, kad mēs ar Artjomu strīdamies, un brīžos, kad viņš paliek agresīvs, man sāk nākt smiekli. Es vairs neprotu raudāt. 

Ir bijušas situācijas, kad es smejos viņam tieši sejā, nevis tāpēc, ka ņirgātos, bet tāpēc, ka tā savā ziņā ir mana aizsargreakcija, ar ko es neļauju viņam tikt sev dziļāk iekšā dvēselē."

Elīna uzsver, ka nav svētā nevainība, un ir gatava mainīties un risināt konfliktus ar mīļoto, taču nekas neizdodas, ja to dara tikai viens cilvēks. 

Abu starpā rodas konflikti arī par vietu sadalījumu ģimenē. Artjoms uzskata, ka Elīnas vieta ir mājās ar bērniem, taču viņa nemaz tam nepiekrīt, sakot, ka ir savs skatījums un ambīcijas, kuras vēlas īstenot.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka Gluzunovas dzīves ikdienu jau atkal var vērot TV ekrānos šovā "Ģimene burkā". Jau pirmajā atgriešanās sērijā starp Elīnu un viņas dzīvesbiedru Artjomu izcēlās asa vārdu apmaiņa.

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu